خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۱۳۰ تن عسل در بهشهر

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 بهمن 1400 - 09:31
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر با بیان اینکه این شهرستان دارای ۴۰۰ زنبوردار و ۲۰ هزار کلونی زنبور عسل است، افزود: امسال ۱۳۰ تن عسل و ۲۱ کیلوگرم ژل رویال در بهشهر تولید شد.
عسل،بهشهر،كشاورزي،كلوني،زنبور،مصرف،آب،تيموري،قنبري

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی بهشهر با بیان اینکه این شهرستان دارای ۴۰۰ زنبوردار و ۲۰ هزار کلونی زنبور عسل است، افزود: امسال ۱۳۰ تن عسل و ۲۱ کیلوگرم ژل رویال در بهشهر تولید شد.
غلامرضا قنبری در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام خبر فوق همچنین از برگزاری یک دوره آموزشی مهارتی پرورش زنبور عسل با موضوع تغذیه با حضور رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و جمعی از کارشناسان و زنبورداران شهرستان بهشهر در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان خبر داد و افزود: این کلاس ها به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و با همکاری تعاونی زنبورداران بهشهر برگزار شد.
قنبری گفت: در این دوره آموزشی اسداله تیموری، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، به مواردی درباره تغذیه کلونی ها، تحریک زنبورهای عسل برای تولید مثل و پرورش نوزادان، زمان مصرف دارو، زمان ایجاد کندوی جدید یا بچه کندو یا زنبور پاکتی، زمان پرورش و تعویض ملکه اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر با اشاره به تذکرات دکتر تیموری در مورد مصرف آب برای زنبورها تصریح کرد: مصرف آب عمدتاَ برای رقیق کردن عسل به عنوان غذای لاروها، خنک کردن و مرطوب کردن کندو و تا حدودی برای مصرف خود زنبورها در رسیدن به تعادل فیزیولوژیک بدن آنهاست و بهترین روش تامین آب، مستقر کردن کندوها در فاصله نزدیک به آب های جاری تمیز و بدون آلودگی های شیمیایی مثل دریاچه، نهر، جوی و چشمه است.
قنبری تاکید کرد: در این دوره همچنین دکتر تیموری درباره تقویت کلونی های ضعیف در بهار و راه های تقویت کلونی ضعیف، تعویض ملکه، تقویت با قاب تخم و دادن یک قاب زنبور مواردی را ارائه داد.
انتهای پیام