خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابهام در پرونده بیرانوند و پرسپولیس

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 17 بهمن 1400 - 21:12
وضعیت پرونده شکایت علیرضا بیرانوند از باشگاه پرسپولیس مشخص نیست.
باشگاه،بيرانوند،پنجره،پرسپوليس

باشگاه خبرنگاران جوان -در حالی که طبق اعلام مصطفی سلیمانی وکیل علیرضا بیرانوند، باشگاه پرسپولیس به علت پرداخت نکردن مطالبات مالی ۲/۵ میلیاردی بیرانوند نمی‌تواند در فصل نقل و انتقالات زمستانی قرارداد بازیکن جدیدی را ثبت کند، اما باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که فدراسیون فوتبال هنوز پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه را نبسته است.
باشگاه پرسپولیس چند روز پیش با پرداخت مطالبات مالی اوساگونا پنجره نقل و انتقالاتی اش باز شد، اما این بار شکایت علیرضا بیرانوند از سرخپوشان دردسر ساز شده و اگر سرخپوشان نتوانند طلب دروازه بان سابق خود را پرداخت کنند در آن صورت ممکن است دوباره پنجره شان بسته شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/