خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا در پی تقویت تجهیزات نظامی امارات پس از حملات یمن است- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 17 بهمن 1400 - 21:12
در پی حملات موشکی تلافی جویانه ارتش و نیروهای مردمی یمن به امارات، یک ژنرال آمریکایی به این کشور عربی در خلیج فارس سفر کرد تا درباره تقویت تجهیزات نظامی آنها گفتگو کند.
امارات،آمريكا،دفاع،حمايت،خبر،رادارهاي،F،جنگنده،پنتاگون

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ژنرال تفنگداران دریایی آمریکا، فرانک مک‌کنزی که به عنوان رئیس فرماندهی مرکزی بر نیروهای تروریستی این کشور در منطقه خاورمیانه نظارت می‌کند، مدعی شد که در سفر اخیر خود به امارات متحده عربی در تلاش است تا بر تعهدات آمریکا در مورد دفاع از این کشور عربی در خلیج فارس تأکید کند.
مک‌کنزی کمی قبل از فرود در ابوظبی به خبرنگاران گفت: «من فکر می کنم این زمان بسیار نگران کننده ای برای امارات است.
آنها به دنبال حمایت هستند.
ما اینجا هستیم تا به آنها کمک کنیم و از آنها حمایت کنیم.»
به گزارش رویترز، سفر مک‌کنزی پس از آن صورت گرفت که در طی هفته جاری وزارت دفاع آمریکا با انتشار یک بیانیه‌ از فروش تسلیحات جدید به کشورهای عربستان، امارات و اردن خبر داده بود.
قرارداد فروش به امارات شامل تجهیزات نظامی، از جمله قطعات نگهداری ویژه تجهیزات نظامی و رادارهای ردیابی است.
پنتاگون با اعلام این خبر مدعی شد حمایت از سیستم‌های ضدهوایی موجود در کشورهای هم پیمان آمریکا، توانایی این کشورها برای رفع تهدیدها و آمادگی برای مواجهه با شرایط بحرانی دفاع ضد هوایی را افزایش خواهد داد.
در اوایل ماه جاری، پنتاگون از استقرار جت‌های جنگنده پیشرفته F-22 و یک ناوشکن موشک هدایت شونده به نام USS Cole در منطقه خبر داده بود.
مک کنزی گفت که جت‌های جنگنده F-22 «مجهز به یکی از بهترین رادارهای رو به پایین در جهان» هستند که امارات را قادر به شناسایی اهدافی از جمله موشک‌های کروز و هواپیماهای بدون سرنشین می‌کنند.
انتهای پیام/