خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار‌های تغذیه‌ای برای مقابله با عوارض احتمالی واکسیناسیون

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 17 بهمن 1400 - 11:06
مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: منابع غنی از امگا ۳ برای رفع بدن درد و خستگی احتمالی ناشی از تزریق واکسن موثر هستند.
واكسن،حاوي،ترابي،تهوع،تزريق،گوشت،احتمالي،مرغ،غذايي

باشگاه خبرنگاران جوان - ترابی گفت: رژیم غذایی سالم حاوی میوه، سبزی، غلات سبوس دار، و هویج برای تامین پتاسیم ناشی از تعریق و تب به دلیل تزریق واکسن مفید است.
منابع غنی امگا ۳ برای رفع بدن درد و خستگی احتمالی ناشی از دریافت واکسن موثر هستند.
به گفته مسئولان وزارت بهداشت افراد برای پیشگیری از ابتلا به امیکرون و قطع زنجیره انتقال، همچنان باید همان اقداماتی را انجام دهند که در مورد سایر واریانت‌ها انجام می دادند.
اشخاص باید واکسیناسیون به موقع، استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب به ویژه ماسک مناسب و اندازه صورت، حفظ فاصله فیزیکی و پرهیز از حضور در تجمعات، برقراری تهویه مناسب در محل کار و زندگی، رعایت بهداشت و نظافت دست، رعایت آداب سرفه و عطسه کردن را مد نظر قرار دهند.
ترابی گفت: منابع غذایی حاوی ویتامین‌های B۱، B۶ و B۱۲ که شامل تخم مرغ، شیر، گوشت و لبنیات است؛ به افزایش انرژی و کاهش ضعف احتمالی ناشی از تزریق واکسن کمک می‌کند.
بعد از بروز تهوع، بهتر است افراد مایعات رقیق مانند آب مرغ یا آب گوشت بنوشند.
پس از گذشت هشت ساعت از استفراغ و‌ تهوع افراد می‌توانند غذا‌های جامد کم چرب و حاوی فیبر کم مصرف کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/