زنان پیشگامان انقلاب اسلامی هستند
مسئول امور بانوان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف لرستان گفت: زنان با پاسداری از خون شهدا، انقلاب را تداوم بخشیدند و بیمه کردند.

ایسنا/لرستان مسئول امور بانوان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف لرستان گفت: زنان با پاسداری از خون شهدا، انقلاب را تداوم بخشیدند و بیمه کردند.
دکتر روحانگیز جهانافروز به نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: زنان در جایگاه نیمی از پیکره جامعه انسانی، همواره نقش بسیار مهم و سرنوشتسازی در تحولات سیاسی و اجتماعی داشتهاند و این امر ناشی از عمق تاثیرگذاری زنان در تمامی عرصههای زندگی است چرا که زن از نظر جامعهشناسی به عنوان فرهنگساز و عامل انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر معرفی شده است.
وی بیان کرد: در تاریخ اسلام حرکت حضرت زینب(س) در انتقال پیام، ماندگاری و ثبت قیام عاشورای حسینی در حافظه ابدی تاریخ، یکی از نمونههای درخشانی است که جایگاه تاثیرگذار زنان را در تاریخ سیاسی اجتماعی به تصویر میکشد.
زنان مسلمان ایران پایهگذار جنبشی نوین در عصر انحطاط اخلاقی شدند
مسئول امور بانوان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف لرستان با تاکید براینکه نقش زنان در فرآیند شکلگیری، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی همانند حکایت انقلاب، از نوع و جنس دیگری است، عنوان کرد: زنان مسلمان ایران با گزینش فرهنگ غنی اسلامی در مقابل فرهنگ منحط غربی، پایهگذار جنبشی نوین در عصر انحطاط اخلاقی شدند.
جهانافروز بیان کرد: زنان ما با پذیرش اسلام سیاسی به عناصر انقلابی و مبارزاتی تبدیل شدند که اگر همراهی آنان نبود، مردان بزرگی که در سالهای سیاه خفقان، در تدارک انقلاب بزرگ بودند یقیناً توانایی به انجام رساندن این مهم را نداشتند؛ به همین علت است که امام خمینی (ره) فرمودند: «ما نهضت خودمان را مدیون زنان میدانیم»؛ همین نکته برای بیان نقش زنان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی از هر کلامی رساتر است.
وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران که در سال ۵۷ به پیروزی رسید حرکت عظیمی بود که ریشه در قیام ۱۵ خرداد ۴۲ داشت و زنان مسلمان هم در این سالهای آتش و خون، همگام با مردان، در مبارزه و جهاد با رژیم ستمشاهی پهلوی حضور داشتند.
مسئول امور بانوان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف لرستان گفت: با شعله ور شدن آتش انقلاب و نزدیک شدن به سال پیروزی انقلاب، حضور زنان بیشتر و پررنگ تر میشد و ترس و وحشتی که از طاغوت داشتند از میان رفت و شجاعت و شهامت جای آن نشست، زنان مسلمان دیگر از چکمهپوشان و سرنیزههای گارد شاهنشاهی واهمهای به دل را نمیدادند و از زخمی و کشته شدن نمیهراسیدند.
جهان افروز افزود: مردان به تبع زنان و خیابانها میریختند و حضور زنان در خیابان ها و میدانهای مبارزه، با چادر، مشتهای گره کرده و فرزند خردسال در بغل، موجب شد مردان قوت و قدرت بیشتری پیدا کنند و روحیه مبارزه در آنان تقویت شود.
زنان با پاسداری از خون شهدا، انقلاب را تداوم بخشیدند و بیمه کردند
وی خاطرنشان کرد: ایمان و شجاعت جوانان و شهادت شهیدان در آن روزهای حماسه و خون ثمره دامان پرمهر و اندوخته دستان زحمتکش مادران پاکدامن، فهیم و گرانقدری است که با تاسی از فاطمه زهرا (س) و زینب کبری(س) محبت مادری را با عشق الهی پیوند زدند و روح و جان فرزندان خود را آماده ساختند که محکم و استوار، به قربانگاه شهادت قدم بگذارند؛ به همین جهت حضرت امام خمینی بزرگ مصلح قرن در جای جای کلام خویش زنان را پیشگامان انقلاب اسلامی معرفی میکند؛ زنانی که فرزندان خود را برای شهادت تربیت کردند و با پاسداری از خون شهدا، انقلاب را تداوم بخشیدند و بیمه کردند.
مسئول امور بانوان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف لرستان عنوان کرد: در مجموع انقلاب اسلامی ایران موجب تحولات بزرگی در فرهنگ و ساختار فکری جامعه و به طور ویژه در حوزه زنان شد که جهش قابل توجه و باورنکردنی را در تغییر وضعیت زنان در تمامی زمینهها پدید آورد.
جهان افروز تصریح کرد: افزایش تعداد تحصیلکردهها، اساتید، هنرمندان، شاغلان، فعالان اقتصادی اجتماعی، تصویب قوانین متناسب با شأن مادری و همسری و...
و.
از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه زنان بوده است؛ هرچند که تا ایجاد وضعیت مطلوب فاصله بسیار است.
انتهای پیام