خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهاسازی بیش از ۵۰۰ لاشه مرغ در طبیعت نمین

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 16 بهمن 1400 - 15:39
نمین ـ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نمین گفت: بیش از ۵۰۰ لاشه مرغ در طبیعت روستای «گرده» رهاسازی شده بود که برای جلوگیری از شیوع بیماری لاشه‌ها با رعایت موازین بهداشتی دفن شدند.
شهرستان،رهاسازي،لاشه،بيماري،نمين،دامپزشكي،حاد

پیمان حاج حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از صبح امروز به دنبال گزارش موردی مبنی بر رهاسازی تعدادی لاشه مرغ در محیط زیست با همکاری ادارات جهاد کشاورزی و محیط زیست شهرستان در محل حاضر و عملیات پاکسازی و دفن انجام شد.
وی با اشاره به اینکه رهاسازی لاشه موجب شیوع انواع بیماری می‌شود، افزود: رهاسازی لاشه در طبیعت غیر قانونی است واحدهای مرغداری در صورت مشاهده تلفات اداره دامپزشکی شهرستان را در جریان قرار دهند.
حاج حسینی در ارتباط با شیوع بیماری حاد پرندگان در شهرستان نمین گفت: تا به این لحظه بیماری حاد پرندگان در شهرستان مشاهده نشده است اما به دلیل فصل سرما شاهد بیماری‌های تنفسی بوده و تلفاتی هم داشتیم.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نمین ضمن اشاره به اینکه تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی در منطقه بالاست گفت: سن مرغ‌ها بالای ۴۰ روز است که از این پس مرغداری‌هایی که بیش از ۴۰ روز است اقدام به جوجه‌ریزی کرده‌اند را به دقت بررسی خواهیم کرد.
وی در ادامه بیان کرد: در حال پیگیری این موضوع هستیم و در صورت شناسایی فرد خاطی به مراجع قضائی معرفی می‌شود.