خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش باشگاه سپاهان به اظهارات صدری/ مغانلو بدون حتی یک دلار آمد

مهر | ورزشی، استان‌ها | شنبه، 16 بهمن 1400 - 13:53
اصفهان - باشگاه سپاهان در واکنش به اظهارات مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس پاسخ تندی صادر کرد.
باشگاه،سپاهان،مغانلو،شهريار،مباركه،فولاد،پرسپوليس،سانتاكلارا ...

به گزارش خبرنگار مهر، در روزهای گذشته بار دیگر بحث مبلغ خرید شهریار مغانلو توسط سپاهان و نحوه جذب این بازیکن حواشی پیش آمد و در این راستا مجید صدری مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس ادعاهایی مطرح کرد.
باشگاه سپاهان در واکنش به این اظهارات نوشت: مدیرعامل سابق پرسپولیس با توجیه ناتوانی خود در بازار نقل و انتقالات به خصوص جذب شهریار مغانلو این موضوع را با اظهارات خلاف واقع پاسخ داد!
در یک برنامه اینترنتی مجید صدری مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس در خصوص نحوه پیوستن شهریار مغانلو از سانتاکلارا به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اظهاراتی داشتند که یا نشان از بی اطلاعی ایشان از این موضوع است یا سعی دارند با فرافکنی و متوسل شدن به اظهارات خلاف واقع سرپوشی بر عدم اقدام مناسب خود در بازار نقل و انتقالات و بحران‌های اداری و اجرایی پرسپولیس که میراث مدیریت ایشان در این باشگاه است بگذارند و بار دیگر اذهان هواداران شریف باشگاه پرسپولیس را که کماکان از عدم اخذ مجوز حرفه‌ای این باشگاه بزرگ و حذف از آسیا مکدر هستند را منحرف نماید.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اظهارات آقای صدری را قویاً تکذیب می‌کند.
همانگونه که پیشتر باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در جهت تنویر افکار عمومی جزئیات انتقال شهریار مغانلو از سانتاکلارا به سپاهان به طور شفاف رسانه‌ای کرده بود یادآور می‌شود، شهریار مغانلو و محمد محبی طبق توافق دو باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و سانتاکلارا در نقل و انتقالات تابستانی معاوضه شده‌اند و باشگاه سپاهان هیچ مبلغی برای دریافت رضایتنامه مغانلو به سانتاکلارا پرداخت نکرده است.
این در حالی است که محمد محبی فقط یک فصل دیگر با طلایی‌پوشان اصفهان و شهریار مغانلو با تیم پرتغالی دو سال دیگر قرارداد داشت، در پی آن و پس از مذاکرات متعدد فی ما بین دو باشگاه و همچنین بازیکن، شهریار مغانلو با قراردادی سه ساله به سپاهان پیوست.
نحوه انتقال شهریار مغانلو به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گواهی بر ابتکار و اقدام مناسب این باشگاه در بازار نقل و انتقالات است که بدون پرداخت حتی یک دلار یکی از بهترین مهاجمان کشور را از اروپا به ایران ترانسفر می‌کند.