سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی نیازمند جهاد تبیین هستیم

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 16 بهمن 1400 - 13:32
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام گفت: جامعه ، دولت و دانشگاه‌ها باید اسلامی شود و این فراتر از ساختارها و تظاهرها است و عمق این مرام و رسالت، نیازمند جهاد تبیین و رویه و حرکت جهادی دارد و نخبگان حوزه و دانشگاه نقش مهمی در این زمینه دارند.
انقلاب،جامعه،اسلامي،رسالت،تحليل،تقابل،بشود،تبيين،نمايندگي،جه ...

ایسنا/ایلام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام گفت: جامعه ، دولت و دانشگاه‌ها باید اسلامی شود و این فراتر از ساختارها و تظاهرها است و عمق این مرام و رسالت، نیازمند جهاد تبیین و رویه و حرکت جهادی دارد و نخبگان حوزه و دانشگاه نقش مهمی در این زمینه دارند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین «غلامرضا غیاثی» در گفت‌وگو با ایسنا، با تبریک ایام‌الله دهه‌ی فجر، اظهار کرد: به تعبیر امام راحل(ره) انقلاب دوم تقابل و ایستادگی در مقابل شیطان بزرگ و استکبار جهانی است و امروز ما هنوز در جریان این تقابل و ایستادگی هستیم.
وی با بیان اینکه امام راحل انقلاب مهمتر و اساسی تر را انقلاب سوم یا انقلاب فرهنگی نام نهادند و فرمودند این انقلاب باید محقق شود و آنچه رسالت دانشگاهیان، حوزویان و فرهیختگان است این رسالت است که بر زمین مانده و بسیار کند پیشرفته و در مواردی عقب‌گرد از ارزش‌ها،اصول و بنیادها شکل گرفته است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام تاکید کرد: عقاید و نگرش‌های جامعه اسلامی باید دچار انقلاب بشود، دانشگاه‌ها باید اسلامی بشود، جامعه باید جامعه دینی شود، دولت باید دولت اسلامی بشود این فراتر از ساختارها و تظاهرها است و عمق این مرام و رسالت نیاز به جهاد تبیین و اعتقادی و رویه و حرکتی جهادی دارد و نخبگان حوزو و دانشگاهی نقش مهمی در این زمینه دارند.
وی گفت: غرب توانست فرهنگ خودش را در جوامع ملل کپی‌سازی و حاکم کند از ترجمه فلسفه دکارت شروع کردند در ملل و جوامع نگرش مردمان سرزمین‌ها را به سوی زبان تحلیل بردند وتبیین فلسفه دکارت وهگل و امثال آن‌ها و امروز متاسفانه در جامعه ی ما همین نگرش ها تحلیل می‌شود و به جای تحلیل و تبیین زبان اسلام،قرآن و دین و ارزش‌های الهی و انسانی ، زبان،تحلیل و فلسفه اومانیسم حاکم شد و جا باز کرد و امروزه مردم و جامعه ما به جای اینکه فاصله انقلاب را ببینند، فاصله بین فرهنگ حاکم و فرهنگ جامعه اسلامی را می‌بینند این درد اصلی انقلاب و مانع و سد اصلی انقلاب اسلامی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان تصریح کرد: اهل تدوین،اهل جهاد به پا خیزید این رسالت در زمین مانده است و این کتاب هنوز باز نشده است و اندکی از مردان بزرگ،اندیشمندان و بسیجیان به پا خواسته‌اند.
غیاثی تاکید کرد: مردان مرد بصیرت اینجا باید به میدان بیایند و از همه چیز خود باید بگذرند و تا نگذرند و درون و وجود عقلانیت خود را آزاد نکنند و از قیود آزاد نکنند فکر و قلب آن‌ها الهی نخواهد شد و نمی‌توانند راهبری فکر و نقشه و اندیشه جامعه اسلامی را به عهده بگیرند و اگر چنین نشد تیر به خودی خواهیم زد، خودی را زمین‌گیر خواهیم کرد و آنچه انرژی و امکان داریم مصرف تقابل و تضعیف خود خواهیم کرد.
انتهای پیام