خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هنر دست بانوان هرمزگانی از دریچه دوربین- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 16 بهمن 1400 - 09:54
گروه استان‌ها-بانوان هرمزگانی در حوزه صنایع دستی بسیار فعال و یکه‌تاز این عرصه هستند و در نمایشگاه‌های مختلف هنر دست خود را به نمایش می‌گذارند.
هرمزگان،دستي،صنايع،بندرعباس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، نمایشگاه صنایع دستی بانوان هرمزگان در محوطه هتل هما بندرعباس به همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان برگزار شد و در این نمایشگاه بانوان نمونه و فعال حوزه صنایع دستی هرمزگان آثار خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
حوزه صنایع دستی هرمزگان به ویژه در تولید البسه سنتی که با نوآوری تلفیق پیدا کرده‌ است،تولید کفش و دمپایی، چرم دوزی و آثار تزئینی این قابلیت را دارند که حتی در بازارهای جهانی و بین‌اللملی نیز به فروش برسند.
انتهای پیام/864/ح