سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«الکاظمی» هویت عاملان حمله به فرودگاه بغداد را کتمان می‌کند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 16 بهمن 1400 - 09:35
عضو هیئت هماهنگی شیعیان عراق در سخنانی گفت که «مصطفی الکاظمی» با کتمان هویت عاملان حمله به فرودگاه بین المللی بغداد مرتکب اشتباه استراتژیکی می شود.
بغداد،فرودگاه،حمله،كتمان،عاملان

به گزارش مشرق به نقل از المعلومه، «جبار المعموری» عضو هیئت هماهنگی شیعی عراق در سخنانی تأکید کرد که «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور هویت عاملان حمله به فرودگاه بین المللی بغداد را کتمان می‌کند.
بیشتر بخوانید: واکنش الکاظمی به کشته شدن سرکرده داعش
بر اساس این گزارش، این عضو هیئت هماهنگی شیعی تصریح کرد: نخست وزیر عراق با کتمان هویت عاملان حمله به فرودگاه بغداد مرتکب یک اشتباه استراتژیک می‌شود.
کتمان هویت عاملان حمله به فرودگاه بغداد، پیام منفی را به افکار عمومی مخابره می‌کند.
وی افزود: این حق عراقی‌ها است که بدانند چه کسانی در کشورشان مرتکب اقدامات مخرب می‌شوند و قصد دارند آبرو و وجهه عراق را در عرصه بین الملی خدشه دار سازند.
حمله به فرودگاه بغداد نقض حاکمیت کشور است و نمی‌توان در قبال آن سکوت کرد.