خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان تسلا برای ۸۱۷ هزار خودرو در آمریکا به دلیل نقص فنی

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 16 بهمن 1400 - 04:06
شرکت خودروسازی تسلا بیش از ۸۱۷۰۰۰ وسیله نقلیه را در ایالات متحده فراخوان می‌کند چرا که ممکن است هنگام روشن شدن خودرو، هشدار صوتی برای بسته نشدن کمربند ایمنی فعال نشود.
تسلا،مدل،ايمني،فراخوان،خودروهاي،فعال،خودرو

به گزارش مشرق شبه نقل از رویترز، شرکت خودروسازی تسلا بیش از ۸۱۷۰۰۰ وسیله نقلیه را در ایالات متحده فراخوان می‌کند چرا که ممکن است هنگام روشن شدن خودرو، هشدار صوتی برای بسته نشدن کمربند ایمنی فعال نشود.
اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا (NHTSA) روز پنجشنبه اعلام کرد که خودروهای مدل اس و مدل ایکس ۲۰۲۱-۲۰۲۲، مدل ۳ ۲۰۱۷-۲۰۲۲ و مدل وای ۲۰۲۰-۲۰۲۲ با استاندارد ایمنی خودروهای موتوری فدرال در مورد "حفاظت از تصادف سرنشین" مطابقت ندارند چرا که زنگ هشدار آنها فعال نمی شود.
بر اساس این گزارش، شرکت تسلا قرار است با به‌روزرسانی نرم‌افزاری از راه دور برای رفع این مشکل اقدام کند.
تسلا به این اداره تأکید کرد که تا ۳۱ ژانویه از هرگونه تصادف یا جراحت مرتبط با این موضوع بی اطلاع بوده است.
تسلا در سندی که برای اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا ارسال کرده است، گفت موسسه تحقیقات و تست خودرو کره جنوبی (KATRI) در ۶ ژانویه این وضعیت را مورد توجه تسلا قرار داده است.
تسلا تأکید کرد که یک خطای نرم افزاری در خودروهای فراخوان شده ممکن است مانع از فعال شدن صدای زنگ در هنگام روشن شدن خودرو تحت شرایط خاص شود.
تسلا تحت نظارت فزاینده ای از سوی تنظیم کننده های ایالات متحده قرار گرفته و در ماه های اخیر تعدادی فراخوان صادر کرده است.