خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت‌های روستایی دشتی تقویت شد/ مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 بهمن 1400 - 00:41
بوشهر- فرماندار شهرستان دشتی از مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی در روستاهای این شهرستان توسط بنیاد مسکن خبر داد و گفت: زیرساخت‌های روستایی دشتی تقویت شد.
روستا،بهسازي،آسفالت،درصد،معابر

علی بحرانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پروژه طرح هادی روستای فقیه حسنان شامل بهسازی، جدول گذاری و آسفالت چهار هزار مترمربع معابر این روستا بود که توسط بنیاد مسکن و با همکاری دهیاری این روستا با اعتبار ۲۶۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید و موجب بهبود وضعیت مبلمان و تردد در این روستا خواهد شد.
وی بیان کرد: تاکنون ۶۷ درصد معابر بهسازی و آسفالت شده و ۵۰ درصد واحدهای مسکونی این روستا مقاوم سازی شده است.
فرماندار دشتی اضافه کرد: پروژه طرح هادی روستاهای لاور ساحلی، باب‌منیر و اسماعیل محمودی بخش کاکی نیز شامل بهسازی، جدول گذاری و آسفالت چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع معابر این روستاها که توسط بنیاد مسکن و با همکاری دهیاری‌های روستاهای مذکور با اعتبار ۸۷۰ میلیون تومان از محل اعتبارات قیر رایگان و شرکت ملی نفت و ارزش افزوده دهیاری‌ها به بهره‌برداری رسید.
وی بیان کرد: تاکنون در این سه روستا شاخص بهره‌مندی بهسازی و آسفالت ۷۰ درصد است و ۴۰ درصد واحدهای مسکونی در این بخش نیز مقاوم سازی شده است.