خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین گروه نظامیان آمریکا وارد خاک آلمان شدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 15 بهمن 1400 - 20:59
ارتش آمریکا از ورود اولین گروه سربازان آمریکایی به آلمان برای آنچه «کنترل بحران اوکراین» می‌خواند، خبر داد.
آمريكا،نظامي،اروپا،اعزام،بحران،آلمان،فورت،روماني

در بحبوحه بحران اوکراین:
باشگاه خبرنگاران جوان - فرماندهی بخش اروپایی ارتش آمریکا امروز (جمعه) اعلام کرد که اولین سری از نیرو‌های آمریکایی که برای تقویت ناتو به اروپا آمده‌اند، وارد آلمان شده‌اند.
به گزارش رویترز، سخنگوی این فرماندهی در بیانیه‌ای گفت: «سربازان گردان هجدهم هوابرد امروز وارد شهر ویسبادن شدند.
این‌ها اولین گروه سرباز از ۲ هزار سربازی هستند که پس از اعلام پنتاگون مبنی بر انتقال نیرو‌های بیشتر از آمریکا به اروپا وارد این قاره می‌شوند.»
روز چهارشنبه، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به بهانه حفاظت از اروپای شرقی، دستور اعزام نزدیک به ۳ هزار نیروی بیشتر به لهستان و رومانی را صادر کرد.
به گفته پنتاگون، یک هزار سرباز آمریکایی مستقر در شهر ویلسک آلمان به رومانی اعزام خواهند شد، از سوی دیگر حدود هزار و ۷۰۰ نظامی، از پایگاه نظامی «فورت برگ» آمریکا، به لهستان اعزام خواهند شد.
علاوه بر این، ۳۰۰ نفر دیگر از نیرو‌های نظامی قرار بود از فورت برگ به آلمان نقل مکان کنند.
آمریکا آنچه «بحران اوکراین» می‌خواند را دستاویزی برای افزایش حضور نظامی خود در منطقه قرار داده است.
روز گذشته نیز، فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا از برگزاری یک رزمایش نظامی در آب‌های شرق اروپا خبر داد.
معاون رئیس مرکز اوراسیا نیز امروز در همین خصوص گفت افزایش حضور نظامی آمریکا در اروپا تلاش‌های دیپلماتیک جاری برای حل این بحران را خنثی می‌کند و تأثیری منفی بر روند صلح و تنش‌زدایی در منطقه خواهد داشت.
انتهای پیام/