سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه اهل سنت ارومیه: مسئولان برای تحقق محرومیت‌زدایی تلاش کنند- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 15 بهمن 1400 - 13:54
گروه استان‌ها- امام جمعه اهل‌سنت ارومیه با تاکید بر اینکه مسئولان باید در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی تلاش کنند گفت: از همه مسئولان خواستار محرومیت‌زدایی در جامعه و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم هستیم.
انقلاب،امام،اسلامي،اروميه،دين،حضور،57،جمعه،صحنه،شكل،جامعه،ما ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ماموستا مامد کلشی‌نژاد در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل‌سنت ارومیه با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و دوری از محرمات و با تبریک ولادت امام محمدباقر(ع) و همچنین حلول ماه رجب و نیز سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: روزهای سال 57، خاطرات شیرینی از پیروزی انقلاب اسلامی را در اذهان همه آزادی‌خواهان بشری تداعی می‌کند.
وی تصریح کرد: آن چیزی که در سال 57 رخ داد، اتفاق بسیار عجیبی بود چون در آن زمان، دو اردوگاه سوسیالیسم و کاپیتالیسم یکی دین را به حاشیه می‌راند و ارتباط فرد با خالق را معرفی می‌کرد و یکی هم دین را افیون جامعه می‌دانست.
امام جمعه اهل‌سنت ارومیه بیان کرد: در این وضعیت و نیز در میان تلاش‌ها و مبارزات فراوانی که برای بیداری اسلامی اتفاق افتاد در سال 57 انقلابی برگرفته از قرآن و سیره نبوی(ص) رخ داد که برای دنیا خیره کننده بود و برخی آن را معجزه قرن می‌دانستند.
وی افزود: این انقلاب همه معادلات بین‌المللی را به هم زد تا جایی که دنیا و هیچ یک از سردمداران استکبار جهانی انتظار نداشتند که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده قدرت و حاکمیتی مانند دین شکل گیرد و مردم آن را قبول کنند اما حرکت امام خمینی(ره) و بیداری مردم و حضور ملت در صحنه، دین را دوباره از حاشیه به متن جامعه بازگرداند.
ماموستا کلشی‌نژاد گفت: انقلاب اسلامی برای برقراری عدالت و مساوات، مبارزه با رانت و فساد و فاصله طبقاتی شکل گرفت و این یکی از آرمان‌های انقلاب و امام راحل(ره) بود تا با همه فسادها مبارزه کرده و مردم از آزادی و عدالت و شیوه حکومت‌داری زمان صدر اسلام برخوردار شود چون این انقلاب و قانون و حکومت برگرفته از همان حکومت صدر اسلام بود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مسئولان باید در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی تلاش کنند بیان کرد: از همه مسئولان خواستار محرومیت‌زدایی در جامعه و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم هستیم.
امام جمعه اهل‌سنت ارومیه مردم را به حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد و اظهار داشت: البته شیوه حضور در صحنه به تصمیمات ستاد ملی کرونا بستگی دارد و مردم باید به هر شکل ممکن در صحنه حضور یافته و مشت محکمی بر دهان استکبار بزنند.
انتهای پیام/ی