خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو سیاسی انصارالله: ضربات بعدی به امارات ویرانگرتر خواهد بود- فیلم گفت و گو تسنیم

تسنیم | چند‌رسانه‌ای | جمعه، 15 بهمن 1400 - 13:54
سلطان السامعی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله با هشدار به شیخ نشین امارات درباره ضربات بعدی جبهه مقاومت می‌گوید: آزادسازی مأرب از دستور کار خارج نشده و مقاومت را تا آزادی وجب به وجب یمن ادامه می‌دهیم.
وجب،ضربات،اشغال،امارات

عضو سیاسی انصارالله: ضربات بعدی به امارات ویرانگرتر خواهد بود
۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳
سلطان السامعی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله با هشدار به شیخ نشین امارات درباره ضربات بعدی جبهه مقاومت می‌گوید: آزادسازی مأرب از دستور کار خارج نشده و مقاومت را تا آزادی وجب به وجب یمن ادامه می‌دهیم.
سلطان السامعی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در گفتگو با خبرنگار تسنیم در صنعاء به امارات هشدار داد در صورتی که به دخالت‌ها و اقدامات جنگ طلبانه خود در یمن پایان ندهد و مزدورانش را خارج نکند، ضربات بعدی به این شیخ نشین ویرانگرتر خواهد بود.
السامعی همچنین تاکید کرد: استان مأرب و بازپس گیری آن و تمام استان‌های اشغال شده همچنان در راس اولویت‌های ما قرار دارد، ما مصمم به بازپس گیری وجب به وجب خاک این وطن هستیم که اکنون تحت اشغال قرار دارد و تفاوتی هم نمی‌کند که چه کشوری یا مزدوران وابسته به چه کشوری آن را اشغال کرده باشند.
انتهای پیام/