خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحول حوزه بهداشت خراسان شمالی پس از انقلاب

مهر | سلامت و پزشکی، استان‌ها | جمعه، 15 بهمن 1400 - 13:41
بجنورد- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه پس از انقلاب حوزه بهداشت و درمان استان متحول شده، گفت: تنها در یک مورد تعداد تخت های بیمارستانی ۱۵ برابر رشد داشته است.
عدد،خراسان،شمالي،مركز،انقلاب

سید جواد پورنقی در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح دستاوردهای انقلاب در حوزه بهداشت و درمان پرداخت و اظهار داشت: تعداد بیمارستان‌های خراسان شمالی از ۳ مورد به ۱۱ عدد رسیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: همچنین تعداد تخت‌های بیمارستانی بیش از ۱۵ برابر شده و از ۹۵ تخت به هزار و ۴۳۵ عدد رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه پیش از انقلاب هیچ پایگاه اورژانش، مرکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی در استان وجود نداشته است، افزود: اکنون ۴۵ پایگاه اورژانسی، ۵ مرکز تحقیقاتی و ۶ مرکز آموزشی در خراسان شمالی فعال هستند.
پورنقی تصریح کرد: پیش از انقلاب هیچ رشته دانشگاهی در استان وجود نداشت اما اکنون بیش از ۲ هزار دانشجو و ۲۱۸ عضو هیأت علمی در ۲۰ رشته دانشگاهی فعالند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پیش از انقلاب در خصوص امکانات بیمارستانی نیز بسیار ضعیف بودیم که اکنون این امکانات رشد چند برابری داشته است.
وی افزود: تعداد خانه‌های بهداشت فعال از ۸ مورد به ۳۱۷ عدد رسیده است.
پورنقی در انتها با اشاره به فعالیت ۱۴ مرکز بهداشتی و درمانی شهری، گفت: تعداد مراکز بهداشتی و درمانی روستایی از ۱۷ عدد به ۶۹ مورد رسیده است.