خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئال مادرید حذف شد

فارس | ورزشی | جمعه، 15 بهمن 1400 - 13:11
پس از شکست بارسلونا در مرحله یک هشتم نهایی، رئال مادرید به دومین قربانی اتلتیک بیلبائو در جام حذفی اسپانیا تبدیل شد.
رئال،نهايي،صفر،دقيقه،مرحله،نتيجه

به گزارش خبرگزاری فارس، در آخرین دیدار مرحله یک چهارم نهایی مسابقات جام حذفی اسپانیا تیم رئال مادرید مقابل اتلتیک بیلبائو به میدان رفت که در نهایت با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.
الکس برنگر دروازه تیبو کورتوا را در دقیقه 89 باز کرد تا رئال مادرید بازنده این دیدار باشد.
اتلتیک بیلبائو و شاگردان آنچلوتی 18 روز قبل هم در فینال سوپرجام به مصاف هم رفته بودند که آن مسابقه با نتیجه 2 بر صفر به سود رئال به پایان رسیده بود.
شاگردان مارسلینو گارسیا نیز که در دور یک هشتم نهایی از سد بارسلونا گذشته بودند، در دور یک چهارم نهایی رقیب صاحب‌نام دیگری را از پای درآوردند.
در دیگر بازی این مرحله، رئال بتیس با نتیجه 4 بر صفر بر رئال سوسیه‌داد غلبه کرد و به جمع چهار تیم پایانی رسید.
خوانمی در دقایق 12 و 57، ویلیان خوسه در دقیقه 83 از روی نقطه پنالتی و آیتور رویبال در دقیقه 87، گل‌های این بازی را به ثمر رساندند.
پیش از این تیم‌های والنسیا و رایو وایکانو به مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا صعود کرده بودند.
انتهای پیام/