خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد بستری‌های کرونا در البرز به ۳۲۵ نفر رسید

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 15 بهمن 1400 - 12:54
سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۵۱۲ نفر رسیده است.
نفر،جان،استان،كرونا

ایسنا/البرز سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۵۱۲ نفر رسیده است.
به گزارش ایسنا، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۷۶ بیمار با علائم ‌کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۸۲ هزار و ۱۳۱ نفر است.
صیادی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۳۲۵ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۹۴ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۵۱۲ نفر رسیده است.
صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۵ هزار و ۲۹۰ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.
انتهای پیام