خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماهواره "کوثر" رونمایی محتوایی شد

ایسنا | برگزیده، دانش و فناوری، اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 14 بهمن 1400 - 14:53
ماهواره کوثر که با مشارکت ۸ شرکت فناور مراحل طراحی و پیاده‌سازی آن اجرایی شده است، امروز رونمایی محتوایی شد.
ماهواره،تصويربرداري،كوثر،فضايي

ماهواره کوثر که با مشارکت ۸ شرکت فناور مراحل طراحی و پیاده‌سازی آن اجرایی شده است، امروز رونمایی محتوایی شد.
به گزارش ایسنا ماهواره کوثر محصول فناورانه ۸ شرکت فناور است که با ماموریت‌های کشاورزی دقیق و نقشه برداری طراحی و ساخته شده است.
این ماهواره در وزن ۳۰ کیلوگرم و عمر عملکردی ۲ سال طراحی شده است.
رزولوشن تصویربرداری رنگی این ماهواره ۳.۴ متر و رزولوشن تصویربرداری نزدیک مادون قرمز ۵.۵ متر است.
نرخ تصویربرداری رنگی کوثر ۶ فریم در ثانیه و نرخ تصویربرداری نزدیک مادون قرمز ۲۸ فریم در ثانیه تولید می‌کند.
این ماهواره امروز در مراسم دورهمی امید فضایی با حضور سالاری رئیس سازمان فضایی، دکتر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری رونمایی شد.
انتهای پیام