خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت یک مامور نیروی انتظامی در حین مقابله با اراذل و اوباش

ایسنا | برگزیده، فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 14 بهمن 1400 - 07:53
سروان علی‌اکبر رنجبر در حین مقابله با اراذل و اوباش بر اثر اصابت چاقو از ناحیه گردن و شاهرگ مجروح شده و بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
اراذل،اوباش،چاقو،ناحيه،ماموران،اصابت

سروان علی‌اکبر رنجبر در حین مقابله با اراذل و اوباش بر اثر اصابت چاقو از ناحیه گردن و شاهرگ مجروح شده و بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری شهدای ناجا، ماموران پاسگاه بید زرد استان فارس هنگام گشت زنی به منظور تامین امنیت و آرامش مردم به تعدادی از اراذل و اوباش برخورد کردند.
در این میان، اراذل و اوباش با اسلحه سرد چاقو به طرف ماموران از پشت حمله ور شده و یکی از ماموران را از ناحیه گردن و یکی از سربازان را از ناحیه کتف مورد اصابت ضربات متعدد چاقو قرار می‌دهند.
متعاقبا ماموران نیز به منظور مبارزه با اعمال مجرمانه اراذل و اوباش وارد عمل می‌شوند.
لازم به ذکر است که تیم‌های اطلاعات عملیات پلیس از همان ساعات اولیه مبارزه همه جانبه با اراذل و اوباش را در دستور کار قرار دادند.
بر اساس این گزارش، متاسفانه در این درگیری سروان علی‌اکبر رنجبر بر اثر اصابت چاقو از ناحیه گردن و شاهرگ مجروح شده و بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل می‌آید و سرباز موصوف تحت درمان و بستری است.
انتهای ‍پیام