خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی تلفنی جانسون و پوتین درباره اوکراین

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 بهمن 1400 - 23:53
نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‎ جمهور روسیه توافق کردند که وخامت اوضاع اوکراین «به نفع هیچ کس نخواهد بود».
اوكراين،روسيه،جانسون،انگليس،ائتلاف،تماس

نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‎ جمهور روسیه توافق کردند که وخامت اوضاع اوکراین «به نفع هیچ کس نخواهد بود».
به گزارش ایسنا، دفتر نخست‌وزیری انگلیس در بیانیه‌ای پس از تماس نخست‌وزیر این کشور و رئیس جمهور روسیه در روز چهارشنبه اعلام کرد که بوریس جانسون در این تماس تلفنی بر «نیاز به گفتگو و دیپلماسی و لزوم مشارکت اوکراین در گفتگوها» تأکید کرد.
جانسون ضمن ابراز نگرانی در مورد «فعالیت‌های تهاجمی روسیه در مرزهای اوکراین»، گفت: ‌(برای حل بحران اوکراین) پیدا کردن راهی که تمامیت ارضی اوکراین را حفظ کند و حق دفاع از خود را محترم بشمارد، ضرورت دارد.
نخست وزیر انگلیس تصریح کرد: «هر گونه حمله روسیه به خاک اوکراین یک اشتباه محاسباتی فاجعه بار خواهد بود».
جانسون با بیان اینکه ناتو یک «ائتلاف دفاعی» است، گفت که «همه کشورهای دموکراتیک در اروپا حق دارند به دنبال عضویت در این ائتلاف باشند و این شامل اوکراین نیز می شود».
جانسون روز سه‌شنبه از اوکراین بازدید کرد و به روسیه هشدار داد که در صورت تشدید تنش‌ها بر سر اوکراین با تحریم‌های شدید مواجه خواهد شد، در حالی که مسکو بارها هرگونه برنامه‌ای برای حمله به خاک اوکراین و اتهامات غرب را در این زمینه رد کرد.
انتهای پیام