خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موج ابتلا به «اُمیکرون» در قرقیزستان رفع شد

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 بهمن 1400 - 20:13
وزارت بهداشت قرقیزستان ضمن اعلام کاهش تعداد مبتلایان به کووید در این کشور گفت: کل مناطق کشور سبز شده است.
كشور،اپيدميولوژيك،قرقيزستان،ابتلا،سبز،ثبت،بهداشت،وزارت

وزارت بهداشت قرقیزستان ضمن اعلام کاهش تعداد مبتلایان به کووید در این کشور گفت: کل مناطق کشور سبز شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک،« دینارا اوتوربایوا»، رئیس بخش اپیدمیولوژیک وزارت بهداشت و مراقبت بهداشتی و اپیدمیولوژیک و پیشگیری از بیماری‌های قرقیزستان گفت: پیک ابتلا به سویه «اُمیکرون» پشت سر گذاشته شده و کل قرقیزستان سبز شده است.
به گفته وی، در هفته گذشته میزان ثبت علائم بیماری به شدت کاهش یافته است و از تمام موارد گزارش شده 70 درصد خفیف و بدون علامت هستند.
گفتنی است که اوج بیماری کرونا در کشور از 10 ژانویه تا 23 ژانویه ادامه داشت که حدود 800 مورد در روز شناسایی شد.
«اوتوربایوا» تاکید کرد که اکنون در 4 روز گذشته، حدود 200 تا 230 مورد جدید کووید شناسایی شده و در حال حاضر تقریبا اکثر مناطق کشور در منطقه سبز قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد که یک تجزیه و تحلیل انتخابی نشان داد که نوع جدید کووید امیکرون در کشور غالب است.
رئیس بخش اپیدمیولوژیک وزارت بهداشت و مراقبت بهداشتی گفت: اگرچه صحبت از بروز موج چهارم است، اما در مقایسه با ماه جولای سال 2021، موارد ثبت و ابتلا 2.7 برابر کمتر بوده است.
وی همچنین از شهروندان خواست تا قوانین اپیدمیولوژیک را رعایت کنند و یاد آور شد که بیماری‌های عفونی فصلی مثل آنفولانزا همچنین می‌تواند منجر به عوارض شود.
گفتنی است طی 24 ساعت گذشته 201 مورد ابتلا به کووید-19 در قرقیزستان به ثبت رسیده است و 5 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
انتهای پیام/ح