خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحمیل هزینه سنگین برای سرمایه‌گذاران در اردبیل/شرایط تسهیل شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 بهمن 1400 - 14:23
اردبیل- دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: در اردبیل جیب سرمایه‌گذار در همان مراحل اولیه با پرداخت هزینه سنگین برای تأمین زمین خالی می‌شود در حالی که در سایر استان‌ها چنین نیست.
اردبيل،واگذاري،استان،توليد،زمين،طباطبايي،رايگان

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالله طباطبایی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل تولیدکنندگان توانمندی وارد عرصه شده و حتی بالاتر از رقبای خود تولید کیفی محصول انجام می‌دهند اما چندان مورد حمایت و همراهی قرار نمی‌گیرند.
وی دغدغه‌ها و خواسته‌های مطرح شده از سوی سرمایه‌گذاران را به حق و شایسته پیگیری دانست و تصریح کرد: در کنار بانک‌ها که مصائبی را برای تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران به وجود آورده‌اند، شهرک‌های صنعتی نیز در واگذاری زمین حتی به نرخ مصوب کارشکنی کرده و اجازه نمی‌دهند تا فرآیند تولید شرایط عادی را بپیماید.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: در استان همجوار حتی برای سرمایه‌گذاران خارجی شهرک ویژه‌ای در نظر گرفته شده تا آنها به راحتی بتوانند سرمایه‌گذاری کرده و به روند تولید کمک کنند در حالی که در استان اردبیل خبری از این حمایت‌ها و واگذاری رایگان زمین نیست.
طباطبایی ضرورت تغییر دیدگاه در حمایت از سرمایه‌گذاران را در این استان یادآور شد و افزود: با توجه به واگذاری زمین برای سرمایه‌گذار و تولیدکننده ام.
دی.
اف قبل از نهایی شدن طرح توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل، بهتر است به نرخ سال ۹۸ مبلغ از سرمایه‌گذار دریافت شود و یا این واگذاری به صورت رایگان مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود مدیران اجرایی و بانک‌ها همراهی خود را با سرمایه‌گذاران واقعی و آزمون پس داده، انجام داده و فضای بهتر و شایسته‌ای را برای آنها مهیا کنند.