خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید ثبت‌نام در نخستین جشنواره ایده‌های برتر کارآفرینی تا ۲۰ بهمن

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 13 بهمن 1400 - 14:14
مدیراشتغال و کارآفرینی اداره کل  تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز از تمدید مهلت ثبت‌نام در نخستین جشنواره ایده‌های برتر اشتغال زا و کارآفرینی تا ۲۰ بهمن ماه جاری خبر داد .
اشتغال،ايده،جشنواره،زا،كارآفريني،برتر،استان،البرز،تعاون،ادار ...

ایسنا/البرز مدیراشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز از تمدید مهلت ثبت‌نام در نخستین جشنواره ایده‌های برتر اشتغال زا و کارآفرینی تا ۲۰ بهمن ماه جاری خبر داد .
به گزارش ایسنا، ابراهیم شادمهر در خصوص اهداف این جشنواره گفت: از مهمترین اهداف این جشنواره توسعه و ترویج فرهنگ اشتغال کار آفرینی و نوآوری، شناسایی ایده های برتر اشتغال زا، تشکیل بانک‌های اطلاعاتی ایده های برتر اشتغال زا و صاحبان ایده در سراسر کشور، توسعه و ترویج ایده پردازی، فراهم نمودن زمینه حمایت از ایده های اشتغال زا، شناخت فرصت های شغلی در مناطق و کمک به ایجاد اشتغال پایدار کشور است.
وی در خصوص ثبت نام در این جشنواره افزود: علاقه‌مندان می‌توانند ایده‌های خود را تا تاریخ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ از طریق سامانه https://karafarinanebartar.mcls.gov.ir ثبت نمایند .
شادمهر محور عناوین ایده های مورد قبول برای شرکت در این جشنواره را نام برده و گفت: ایده های ارائه شده باید بصورت یک مدل یا الگوی اشتغال زا در یک منطقه خاص ویا در سطح ملی با موضوعاتی مانند اشتغالزایی وکارآفرینی،اشتغالزایی جوانان وفارغ التحصیلان،اشتغال روستایی،اشتغال در مناطق کمتر برخوردار،اشتغال زنان سرپرست خانوار، معلولین،معتادین بهبود یافته ، زندانیان آزاد شده ،اشتغال مرتبط با محیط زیست یا کارآفرینی سبز و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی مکران است.
مدیر امور اشتغال وکارآفرینی اداره کل تعاون کار استان ادامه داد: به ایده‌های برتر جوایزی اهدا خواهد شد ، اولین و مهم ترین جایزه این است که آن ایده عملیاتی شودو در این راستا، تسهیلات و مجوزهای لازم در اختیار فرد قرار می گیرد و یک مشاور یا مربی(منتور) با ایده دهنده همراه می شود تا با موفقیت بتواند ایده ی خود را عملی کند همچنین برخی از ایده‌ها که با رویکرد تعاونی مطرح شوند نیز این ایده‌ها اولویت دارند و امتیاز ویژه ای خواهند گرفت.
وی خاطرنشان کرد: علاقمندان در استان البرز می توانند در خصوص دریافت اطلاعات بیشتر از جشنواره با دبیرخانه استان در اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز به شماره تلفن ۳۲۱۲۸۰۰۰ داخلی ۴۵۸ واحد توسعه کارآفرینی تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام