خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحرکات اتحادیه میهنی کردستان عراق برای جلب حمایت‌ از نامزدی صالح

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 بهمن 1400 - 13:53
رئیس مشترک اتحادیه میهنی کردستان عراق و یکی از رهبران این اتحادیه امروز (چهارشنبه) برای جلب حمایت‌ها از کاندیداتوری برهم صالح در انتخابات ریاست جمهوری آتی عراق به بغداد می‌روند.
اتحاديه،ميهني،عراق،كردستان،سياسي

رئیس مشترک اتحادیه میهنی کردستان عراق و یکی از رهبران این اتحادیه امروز (چهارشنبه) برای جلب حمایت‌ها از کاندیداتوری برهم صالح در انتخابات ریاست جمهوری آتی عراق به بغداد می‌روند.
به گزارش ایسنا، ریزان شیخ دلیر، مشاور دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان عراق به خبرگزاری شفق نیوز عراق گفت: هیاتی از اتحادیه میهنی کردستان به ریاست بافل طالبانی، رئیس مشترک این اتحادیه و عضویت قباد طالبانی، از اعضای دفتر سیاسی و شورای رهبری آن قرار است عصر امروز و یا فردا (پنج‌شنبه) به بغداد برود.
مشاور دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان عراق اظهار کرد: هدف از این سفر جلب حمایت‌ها از برهم صالح، رئیس جمهور فعلی عراق و تنها کاندیدای اتحادیه میهنی کردستان برای پست ریاست جمهوری است.
او در ادامه گفت: این هیات در بغداد با تمامی گروه‌های سیاسی برای حل پرونده ریاست جمهوری دیدار خواهد کرد.
شیخ دلیر افزود: هیاتی از اتحادیه میهنی از چند روز قبل در بغداد حضور دارد و من یکی از اعضای آن هستم.
او در پایان گفت: بیشتر طرف‌های سیاسی که هیات‌های اتحادیه میهنی با آنها دیدار کردند، حمایت خود را از کاندیدای ما اعلام کردند.
انتهای پیام