خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنادر عسلویه و نخل تقی در خور شأن مردم این منطقه نیست

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 اردیبهشت 1398 - 16:31
بوشهر - نماینده مردم شهرستان‌های عسلویه، دیرع کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: بنادر عسلویه و نخل تقی در خور شأن مردم این منطقه نیست.
عسلويه،بنادر،نخل،تقي،سازمان،اسكله

به گزارش خبرنگار مهر، سکینه الماسی ظهر پنجشنبه در نشست با مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: توسعه و تقویت زیرساخت‌های دریایی در بنادر جنوبی استان بوشهر یکی از خواسته‌های اساسی و دغدغه‌های مردم است.
وی با تاکید بر تقویت و توسعه بنادر جنوب استان بوشهر بیان کرد: سازمان بنادر اسکله‌های عسلویه و نخل تقی را ساماندهی کند.
لنج داران نباید دغدغه داشته باشند چراکه معیشت مردم منطقه از طریق دریا است.
وی تصریح کرد: هر وقت من به منطقه می‌آیم لنج‌داران از کم عمق بودن آب اسکله گلایه مند هستند.
اسکله‌های عسلویه و نخل تقی را تعیین و تکلیف کنید تا یک سازمان متولی امور باشد.
منتظر خبرهای خوب شما در رابطه با اسکله‌های عسلویه و نخل تقی هستیم.
بوهندی نجفی رئیس شورای شهرستان عسلویه خطاب به مدیر عامل سازمان بنادر کشور گفت: ظرفیتی که اسکله‌های عسلویه و نخل تقی برای اشتغال جوانان ایجاد کرده است شرکت‌های مستقر در منطقه ایجاد نکرده‌اند.
وی بر لایروبی اسکله‌ها، احداث انبار و ایجاد سایبان روی اسکله در زمان تخلیه تاکید کرد و خواستار مستقر شدن ناجی و آتش‌خوار در اسکله شد و گفت: نبود نماینده بنادر در عسلویه و نخل تقی از دیگر مشکلات است.