فواید شگفت آور شکلات که کسی آنرا به شما نمی گوید!- اخبار بازار تسنیم
مصرف شکلات میتواند خواص و فواید بسیاری برای بدن انسان داشته باشد.

شما با مصرف شکلات به میزان مناسب میتوانید عملکرد مغز خود را بهبود داده، حافظهتان را تقویت کنید، میزان کلسترول خود را کنترل کرده و از بروز بیماریهای قلبی و سرطان جلوگیری کرده و ریسک سکته را کاهش دهید.
همچنین، درصورتیکه ورزشکار هستید و میخواهید عملکرد ورزشی خود را افزایش داده، عضله سازی کرده و بدن خود را تقویت کنید، میتوانید از فواید مصرف کاکائو بهره مند شوید.
شکلات یک ماده مغذی و دارای ارزش غذایی بالا است.
مصرف این ماده به میزان مناسب میتواند برای کنترل وزن شما، رفع کردن خستگی در بدنتان، کنترل فشار و قند خون و تقویت روحیه شما مفید باشد.
این مطلب که به بررسی فواید مصرف شکلات پرداختهایم؛ با اقتباس از جدیدترین مطلب وبلاگ سایت آجیل و خشکبار حاجی بادومی به قلم تحریر در آمده است.
سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی
پیش از توضیح خواص شکلات و فواید آن برای بدن انسان، اجازه دهید تا نگاهی به انواع مواد غذایی درون آن بپردازیم.
شکلات بسته به نوع آن دارای مواد غذایی است که میزان این مواد ممکن است با همدیگر کمی متفاوت باشد.
برای مثال، هرچه شکلات تلختر باشد میزان غلظت کاکائو در آن بیشتر است.
درنتیجه، میزان آنتیاکسیدانهایی هم که در آن وجود دارد هم بیشتر خواهد بود.
از سوی دیگر، شکلاتهایی که شیرینتر هستند یا رنگشان روشنتر است مزه شیرینتری دارند.
در این شکلاتها غلظت کاکائو با شمول مواد دیگری مثل شیر، خامه و شکر رقیق شدهاست.
بههمین دلیل، غلظت مواد غذایی که در شکلات تلخ وجود دارد ممکن است بههمین اندازه در شکلاتهایی که رنگشان روشنتر است وجود نداشته باشد.
(برای خرید شکلات کیلویی سری به غرفه محصولات شکلاتی فروشگاه شکلات فروشی حاجی بادومی بزنید!)
پایین آورنده سطح کلسترول بد خون
ما در بدن خود دو نوع کلسترول داریم: کلسترول آل دی آل و کلسترول اچدی آل.
یکی از این دو نوع کلسترول برای بدن انسان مضر است و آن کلسترول آل دی آل است.
تحقیقاتی که درمورد اثر مصرف شکلات بر میزان کلسترول در بدن انسان انجام شده نشان میدهد که میزان مصرف شکلات بهطور معتدل و منظم میتواند میزان کلسترول مضر در بدن انسان را کاهش دهد و به کنترل فشارخون کمک کند.
شاید شما فکر بکنید که شکلات با داشتن قند و چربی باعث افزایش چربی مضر در خون شده و در واقع ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
اگرچه مصرف شکلات به میزان زیاد برای سلامت بدن مضر است، اما در کاکائوی شکلات موادی با عنوان استرولهای گیاهی و فلاوانول های کاکائو وجود دارند که اینها باعث کاهش میزان کلسترول مضر در بدن انسان میشوند.
تقویت حافظه و پیشگیری از وقوع آلزایمر
بررسیهای علمی نشان داده که مسیرهای عصبی در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر دچار آسیب شدهاند که این مسئله باعث میشود که عملکردهای ذهنی آنها دچار اختلال شود.
تحقیقات در مورد شکلات نشان دادهاند که در آن مادهای به نام لاوادو وجود دارد.
استخراج لاوادو از شکلات و مصرف آن میتواند آسیبی که به این مسیرهای عصبی در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر وارد شده را کاهش داده و در کمک به درمان بیماری آلزایمر مؤثر باشد.
یک فایده دیگر مصرف شکلات هم میتواند افزایش عملکرد مغزی شما باشد.
برای مثال، یک تحقیق نشان داده بود که برخی از دانشآموزان با مصرف 500 میلیگرم فلاوانول در نوشیدنی شکلات داغ عملکرد بهتری در انجام عملیاتهای ریاضی داشتهاند.
مصرف فلاوانول در کاکائوی شکلات باعث میشود که جریان خون بیشتری وارد مغز شود و به این صورت، عملکرد مغز در معادلات ریاضی نیز افزایش مییابد.
"این مطلب تبلیغاتی است"