خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار گیلان: حضور مردم در کنار امام(ره) و انقلاب سبب خنثی شدن فتنه‌های دشمنان شد- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 12 بهمن 1400 - 17:13
گروه استان‌ها- استاندار گیلان با بیان اینکه حضور مردم موجب خنثی شدن فتنه‌های دشمنان شد گفت: به‌واسطه مقاومت مردم، امروز کشوری مقتدر داریم که از عزت‌مندانه مقابل مستکبران ایستادگی می‌کند.
اسلامي،انقلاب،گيلان،ره،حفظ،امام،اشاره،دستاوردها،ارضي،تماميت

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازرشت، اسدالله عباسی عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان با اشاره به سالروز بازگشت امام خمینی(ره) به ایران در سال 57 و آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: ورود امام(ره)، بساط طاغوت را جمع کرد و به ملت عزت و آبرو داد.
استاندار گیلان تصریح کرد: امام(ره) با بهره‌گیری از مکتب اسلام و قرآن، شاگردانی تربیت کردند که توانستند این انقلاب را بعد از 4 دهه مقتدرانه حفظ کنند و امروز شاهد آن هستیم که‌ ارزش‌ها و آرمان‌های امام(ره) کماکان در اهتزاز است‌.
عباسی با اشاره به اهمیت استقرار مردم‌سالاری به جای حکومت ظالمانه ابراز داشت: دشمنان در طول 43 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره تلاش کردند به جمهوری اسلامی ضربه بزنند و در این مسیر لحظه‌ای آرام نگرفتند.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه حضور مردم در صحنه سبب خنثی شدن فتنه‌های دشمنان شد خاطرنشان کرد: به‌واسطه مقاومت مردم، امروز کشوری مقتدر داریم که از عزت‌مندانه مقابل مستکبران ایستادگی می‌کند.
وی ابراز داشت: بسیاری از جوانان، مردان و زنانِ ایران اسلامی با مقاومت، دفاع و فداکاری خود اجازه ندادند تمامیت ارضی کشورمان به خطر بیفتد و امروز این امنیت و حفظ تمامیت ارضی را مدیون شهدا، ایثارگران و خانواده‌های آنان هستیم و تلاش برای حفظ این دستاوردها بر همه ما واجب است.
استاندار گیلان با اشاره به دستاوردهای مادی و معنوی انقلاب اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی توانست تمامی پیچ و خم‌ها را پشت سر بگذارد و به‌ موفقیت‌های گوناگونی در عرصه جهانی برسد و امروز باید بتوایم از همه دستاوردها صیانت و حفاظت کنیم.
انتهای پیام/612/ ع