خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان دیده بان حقوق بشر: آل خلیفه معارض بحرینی را آزاد کند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 12 بهمن 1400 - 16:06
سازمان دیده بان حقوق بشر بحرین امروز سه شنبه خواستار آزادی یا محاکمه دوباره «احمد جعفر محمد»، معارض بحرینی در دادگاهی شد که به استانداردهای بین المللی محاکمه عادلانه احترام می گذارد.
بشر،محمد،حقوق،بحريني،جعفر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، سازمان دیده بان حقوق بشر خواستار آزادی احمد جعفر محمد معارض بحرینی شد.
بر اساس این گزارش، سازمان دیده بان حقوق بشر بحرین امروز سه شنبه خواستار آزادی یا محاکمه دوباره «احمد جعفر محمد»، معارض بحرینی در دادگاهی شد که به استانداردهای بین المللی محاکمه عادلانه احترام می گذارد.
المیادین گزارش داد: احمد جعفر محمد از مخالفان آل خلیفه است که چند روز پیش از سوی صربستان به بحرین تحویل داده شد و از طریق یک هواپیمای شخصی متعلق به شیخ محمد بن حمد بن طحنون آل نهیان، یکی از اعضای خاندان حاکم ابوظبی، به منامه منتقل شد.
سازمان دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که صربستان با وجود حکم صادر شده از سوی دادگاه حقوق بشر اروپا که بازگرداندن وی را ممنوع کرده است این مخالف سیاسی بحرینی را به کشورش تحویل داد.