سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهاسازی آب زاینده‌رود، با رعایت خط قرمز شرب انجام شد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 12 بهمن 1400 - 15:13
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: رهاسازی آب از سد زاینده‌رود با رعایت خط قرمز آب شرب به میزان ذخیره ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب در مخزن سد زاینده‌رود انجام خواهد شد.
آب،سد،كشاورزان،شرق،اصفهان،ميزان

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: رهاسازی آب از سد زاینده‌رود با رعایت خط قرمز آب شرب به میزان ذخیره ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب در مخزن سد زاینده‌رود انجام خواهد شد.
حسن ساسانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: از امروز دوازدهم بهمن‌ماه خروجی آب از سد زاینده‌رود به مدت ۱۲ روز افزایش یافت.
وی با اشاره به مصوبه جلسه امروز شورای تأمین استان ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی، ۹ روز برای کشت پاییزه کشاورزان شرق اصفهان آب در شبکه‌های آبیاری جریان می‌یابد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه میزان ذخیره کنونی سد زاینده‌رود ۱۶۳ میلیون مترمکعب است، افزود: میزان حجم آب ورودی به این سد حدود ۱۲ و خروجی آن حدود ۱۱.۵متر مکعب بر ثانیه است که به مرور افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به صورتجلسه دوم آذرماه کشاورزان شرق با استاندار اصفهان، اضافه کرد: طبق این صورتجلسه زمان توزیع آب با توافق کشاورزان و پس از تحقق بارش‌ها در بهمن‌ماه اعلام شده بود.
به گزارش ایسنا، ساسانی با تأکید بر جلسه کمیته سازگاری با کم آبی استان دوازدهم بهمن‌ماه، تصریح کرد: رهاسازی آب از سد زاینده‌رود با رعایت خط قرمز آب شرب به میزان ذخیره ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب در مخزن سد زاینده‌رود انجام خواهد شد.
ساسانی یادآور شد: براساس توافق انجام شده میان کشاورزان شرق و غرب استان آب صرفاً برای کشت پاییزه کشاورزان شرق رها سازی می‌شود و توزیع آب در شبکه‌های آبیاری ۹ روز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام