خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانیون استان کردستان مشکلات مردم را از مسئولان مطالبه‌گری کنند- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 12 بهمن 1400 - 12:31
گروه استان‌ها - مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور گفت: امیدوارم همه با هم نسبت به مشکلات مردم بی‌تفاوت نباشیم.
انقلاب،اسلامي،روحانيون،مستضعفان،كردستان،استان،عسكري،محرومان

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسنندج، حجت‌الاسلام سعید عسکری پیش‌ازظهر امروز در دیدار روحانیون اهل سنت و تشیع استان با نماینده ولی فقیه در کردستان که به مناسبت دهه مبارک فجر در این شهر انجام شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: امیدوارم همه روحانیون شیعه و سنی با وحدت و برادری گام‌های محکم‌تری برداریم.
وی با بیان اینکه امروز سالروز ورود تاریخی حضرت امام(ره) به کشور و پیروزی انقلاب اسلامی و جشن و شادی مردم است، گفت: به فرموده امام راحل(ره) باید همواره در خدمت به مردم و نسبت به وضعیت زندگی مستضعفان تعهد ویژه‌ای داشته باشیم چراکه آنان صاحبان اصلی انقلاب و پیشگامان حرکت‌های آزادی‌بخش بوده و حضور میلیونی آنان در دوران جنگ موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه روحانیون پرچمداران انقلاب و باید به فکر مستضعفان و محرومان باشند، تصریح کرد: باید همه ما از مردم دلجویی کرده و با خوش‌اخلاقی با ولی‌نعمتان برخورد کنیم و برای تحقق این مهم، الگوی همه ما نماینده ولی‌فقیه در کردستان باشد که در مدت 17ماه حضور در استان، مسئول، فقیر و روحانی شیعه و سنی برایشان تفاوتی نداشته و همواره به دیدار و سرکشی آنها رفته است.
وی بر ضرورت رسیدگی به امور محرومان و مستضعفان در استان کردستان تاکید کرد و افزود: امیدوارم همه با هم نسبت به مشکلات مردم بی‌تفاوت نباشیم.
عسکری یادآور شد: روحانیون کردستانی همواره مدافع انقلاب اسلامی بوده و در راستای دفاع از نظام‌گام بر می‌دارند.
انتهای پیام/481/ی