سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد در گردنه اسدآباد روان است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 12 بهمن 1400 - 11:54
مدیر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای اسدآباد از روان بودن تردد گردنه این شهرستان خبر داد.
شهرستان،اسدآباد،گردنه،راهداري،حاضر،راهدارخانه

ایسنا/همدان مدیر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای اسدآباد از روان بودن تردد گردنه این شهرستان خبر داد.
ساسان رستمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از حدود ساعت ۵ صبح بارش برف در گردنه اسدآباد آغاز شده و همچنان بارش برف ادامه دارد و در حال حاضر سطح جاده در گردنه سیاه بوده و تردد خودروها روان است.
وی با اشاره به اینکه تمامی محورهای اصلی و شریانی اسدآباد باز است و مشکلی در محورهای شهرستان خوشبختانه وجود ندارد، افزود: در حال حاضر نیروهای راهداری اسدآباد در چهار راهدارخانه سطح شهرستان شامل گردنه اسدآباد، مرکز اداره، کلیایی و چهاردولی این شهرستان در آمادگی کامل به سر می‌برند.
رستمی در ادامه با اشاره به آغاز طرح زمستانه در شهرستان از ۱۵ آذر تا ۱۵فروردین ماه سال آینده تصریح‌ کرد: به منظور طرح زمستانه امسال این شهرستان بیش از هشت هزار تن نمک و ماسه خریداری و در انبار راهدارخانه دپو شده است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۶۰ نفر از نیروهای راهداری شهرستان با ۳۳دستگاه ماشین آلات برف‌روبی، ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در راهدارخانه‌های شهرستان مستقر هستند.
انتهای پیام