خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله ملخ‌های مهاجم به مزارع شهرستان کوهرنگ صحت ندارد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 اردیبهشت 1398 - 14:10
مدیرحفظ نباتات‌ جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ملخ‌های موجود در مزارع شهرستان کوهرنگ بومی هستند‌.
كوهرنگ،مزارع،بومي

فرشید شبانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد هجوم ملخ‌های صحرایی به مزارع کوهرنگ را تکذیب کرد و اظهارداشت: ملخ‌های مشاهده شده در مزارع اطراف جاده‌های کوهرنگ از نوع بومی آن منطقه هستند.
وی افزود: زمانی که تعداد دسته‌های ملخ بومی در مزارع به حد نُرم خود برسد کار مبارزه با آن‌ها آغاز می‌شود.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد:کار مبارزه با ملخ‌های بومی در شهرستان لردگان آغاز شده است و مبارزه با ملخ‌ها در شهرستان کوهرنگ نیز از اواخر هفته آینده شروع می‌شود.
انتهای پیام/ش