خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی رژیم صهیونیستی از حمله موشکی به سرزمین‌های اشغالی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 23:30
رسانه‌های صهیونیستی از نگرانی این رژیم از اصابت موشک‌های نیرو‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی خیز دادند.
رژيم،امارات،حمله،صهيونيستي،اسرائيل

باشگاه خبرنگاران جوان – رسانه‌های رژیم صهیونیستی از نگرانی این رژیم از حمله نیروهای مقاومت به این رژیم خبر دادند.
به گزارش شبکه المیادین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند: اسرائیل نگران است بمباران امارات با موشک‌های بالستیک و پهپاد، نوعی تمرین برای حمله اسرائیل باشد.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کردند: امارات در خط مقدم در برابر اسرائیل در منطقه خلیج (فارس) است.
در صورتی که سامانه‌های کشف و هشدار در امارات نصب شود، این مسأله پایه‌ای برای سامانه پدافند هوایی منطقه‌ای خواهد بود.
گفتنی است همزمان با سفر رئیس رژیم صهیونیستی، رسانه‌های منطقه از حمله موشکی مقاومت یمن به امارات خبر دادند.
شبکه المیادین نیز گزارش داد پرواز هواپیما‌ها در فرودگاه ابوظبی و دبی برای ساعاتی متوقف شد.
دقایقی بعد از انتشار این خبر، وزارت دفاع امارات ضمن تایید این حمله ادعا کرد حمله بامداد امروز نیرو‌های مسلح یمن هیچ خسارتی به همراه نداشته است.
انتهای پیام/