خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار شورای انتقالی جنوب یمن به دولت منصور هادی

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 20:30
شورای انتقالی جنوب یمن به دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی هشدار داد که در صورت ادامه تصمیمات یکجانبه از طریق دولت هادی در جنوب یمن، با «اقدامات خاصی» مواجه خواهد شد.
يمن،انتقالي،شوراي،جنوب،دولت

شورای انتقالی جنوب یمن به دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی هشدار داد که در صورت ادامه تصمیمات یکجانبه از طریق دولت هادی در جنوب یمن، با «اقدامات خاصی» مواجه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از المیادین، اختلافات بین شورای انتقالی جنوب یمن (تحت حمایت امارات) و دولت مستعفی به ریاست عبدربه منصور هادی (تحت حمایت عربستان) با وجود توافق ریاض همچنان وجود دارد.
«شورای انتقالی جنوب یمن» تحت حمایت امارات امروز دوشنبه در بیانیه‌ای گفت: «ما اجازه ادامه تصمیمات یکجانبه را به دولت هادی نخواهیم داد».
شورای انتقالی افزود: «برخی احزاب سیاسی جنوب یمن از طریق اجرای تصمیمات یکجانبه به دنبال تضعیف و شکست توافق ریاض هستند».
شورای انتقالی هشدار داد که «در صورت لزوم از اتخاذ تدابیر لازم برای توقف اجرای تصمیمات یکجانبه دولت هادی، دریغ نخواهیم کرد».
اواسط نوامبر سال گذشته میلادی، مذاکراتی میان دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب یمن در شهر ریاض با هدف پایان دادن به تنش و اجرای توافق ریاض آغاز شد؛ اما با وجود توافقات صورت گرفته، همچنان شورای انتقالی کنترل عدن و مناطق جنوبی را در دست دارد و در این رابطه کمابیش بین دو طرف تنش‌هایی وجود دارد.
انتهای پیام