سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراضات در فرانسه به ممنوعیت حجاب در مسابقات ورزشی

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 19:52
گروهی از زنان در فرانسه در اعتراض به ممنوعیت حجاب در مسابقات ورزشی تجمع کردند.
فرانسه،حجاب،فوتبال،ممنوع،مسابقات،سناي

به گزارش مشرق، ممنوعیت پوشیدن حجاب بازیکنان در مسابقات فوتبال فرانسه توسط زنان محجبه به چالش کشیده شده است.
به گزارش «تایم»، گروهی از بازیکنان فوتبال در فرانسه از شورای دولتی (Le Conseil d'État) به عنوان بالاترین دادگاه اداری فرانسه، درخواست کرده‌اند که حکم فدراسیون فوتبال این کشور مبنی بر استفاده نکردن از پوشش حجاب در طول بازی‌ها را لغو کند.
فوتبالیست‌های با حجاب در جریان یک بازی فوتبال در باغ لوگزامبورگ پاریس، به این موضوع اعتراض کرده‌اند.
اخیرا مجلس سنای فرانسه به ممنوعیت حجاب در طول مسابقات ورزشی رای مثبت داد.
سنای فرانسه با ۱۶۰ رأی موافق در مقابل ۱۴۳ رأی مخالف، اصلاحیه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن «پوشیدن حجاب در مسابقات ورزشی» ممنوع است.
این اقدام در ادامه قوانین دیگری است که نمادهای مذهبی را در فرانسه از جمله در مدارس ممنوع می‌کند.
فدراسیون فوتبال فرانسه پیش از این حجاب را در طول بازی‌ها ممنوع کرد.
در سال‌های اخیر و به ویژه در دوران ریاست جمهوری «امانوئل مکرون»، اقدامات دولت فرانسه علیه اسلام و مسلمانان به شدت افزایش یافته است.