سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابوظبی و ریاض سرعقل بیایند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 18:41
وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن اعلام کرد: زمان آن فرا رسیده است که ابوظبی و ریاض سرعقل آیند و از فرصت صلح مطرح شده، استفاده، و جنگ را متوقف کنند.
يمن،عمليات،امارات،حملات،ملت،متجاوزان،طوفان،عمق،گزينه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن با اشاره به عملیات موفق ارتش و کمیته های مردمی یمن در عمق امارات، اعلام کرد: عملیات ارتش و کمیته های مردمی یمن غافلگیرکننده نبود.
وزارت خارجه یمن با اشاره به اینکه این عملیات به دنبال هشدارهای قبلی انجام شده است به محاسبات اشتباه عربستان و امارات درباره این هشدارها اشاره کرد و در ادامه تاکید کرد: موضع رهبران سیاسی و دولت نجات ملی یمن همچنان با صلح واقعی است که امنیت وثبات ملت یمن را تامین کند.
زمان آن فرا رسیده است که ابوظبی و ریاض سرعقل بیایند و منافع ملتهای منطقه را مقدم شمرند و از فرصت صلح مطرح شده استفاده کنند و جنگ را متوقف کنند.
در بیانیه وزارتخارجه یمن آمده است: گزینه صلح مطرح است اما باید فوراً اقدامات اعتماد ساز که در راس آنها بازگشایی فرودگاه صنعا و رفع محاصره بندر الحدیده است، انجام شود.
پارلمان یمن: گزینه ای به غیر از پاسخ به حملات متجاوزان برای یمن نمی ماند
پارلمان یمن هم ضمن تبریک عملیات طوفان یمن۳ به عمق امارات، اعلام کرد: عملیات طوفان یمن ۳ در راستای واکنش مشروع است تا دشمن از حملات خود به یمن دست بردارد.
یمن دست بسته نخواهد ماند.
پارلمان صنعا تاکید کرد: ملت یمن از تبعات محاصره شدید رنج می برد و جنایات و کشتار زیادی علیه آن از سوی متجاوزان رخ می دهد.
ما کشتار زنان و کودکان یمنی را محکوم می کنیم.
عملیات طوفان یمن ۳ در عمق امارات را مورد تمجید قرار می دهیم و این واکنشی به حملات به ملت یمن است.
متجاوزان همچنان هشدارهای متوالی را نادیده می گیرند.
اقدامات کشورهای ائتلاف سعودی برای ارتش یمن و ملت یمن گزینه ای غیر از پاسخ دادن به حملات نمی گذارد.