خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز به کار کارگروه تنظیم بازار در وزارت جهاد کشاورزی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 16:42
مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: بعد از گذشت ۹ سال از اجرای قانون تمرکز و ۶۰ سال از جدا شدن بازار محصولات کشاورزی از وزارت جهاد قرارگاه امنیت غذایی تشکیل شد.
كشاورزي،جهاد،وزارت،اراضي،محصولات،سيزدهم

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا رضازاده گفت: مدیریت واحد تولید محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های حوزه کشاورزی است.
بعد از گذشت ۹ سال از اجرای قانون تمرکز و ۶۰ سال از جدا شدن بازار محصولات کشاورزی از وزارت جهاد، قرارگاه امنیت غذایی تشکیل شد.
بیشتر بخوانید
به گفته مشاور وزیر جهاد کشاورزی، هوشمندسازی کشاورزی و یکپارچه سازی اطلاعات در وزارت جهاد کشاورزی یکی دیگر از اهداف وزیر جهاد دولت سیزدهم است که در این راستا رصد خانه کشاورزی ایران تشکیل شد.
همچنین از مجموع ۱۸ میلیون هکتار اراضی ایران تنها ۴ درصد اراضی سند دارد که سند دار شدن تمامی اراضی تا پایان دولت سیزدهم یکی از اهداف وزارت جهاد است.
علی رغم پتانسیل بالای بخش کشاورزی، سهم ما از صادرات به کشور‌های همسایه تنها ۲ درصد است.
در حالی که طبق گفته مسئولان در جنوب غرب آسیا و منطقه‌ای که هستیم، باید به هاب اصلی کشاورزی تبدیل شویم.
همچنین در ایام دهه فجر یک‌هزار و ۶۹۶ پروژه با ارزش ۶ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان افتتاح می‌شود.
قرار است اولین جلسه کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی فردا صبح در وزارت جهاد برگزار شود.
انتهای پیام/