خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در دهه فجر ۵۳ پروژه در شهرستان نهاوند افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 16:31
سرپرست فرمانداری نهاوند گفت: در دهه فجر امسال ۵۳ پروژه با بیش از ۱۴۱ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان نهاوند افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.
فجر،سلگي،نهاوند،پروژه،تومان،انقلاب،فرمانداري،سرپرست

ایسنا/همدان سرپرست فرمانداری نهاوند گفت: در دهه فجر امسال ۵۳ پروژه با بیش از ۱۴۱ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان نهاوند افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.
به گزارش ایسنا، جعفر سلگی روز دوشنبه ۱۱ بهمن در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: تاکنون چندین جلسه ستاد دهه فجر در شهرستان تشکیل شده و کمیته‌های ۲۲ گانه با وظایف مشخص ایجاد شده و جلسات کمیته‌های فرعی در بخش‌ها نیز تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: در دهه مبارک فجر امسال برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده است که در سطح شهر و بخش‌ها اجرا می‌شود.
سلگی افزود: در دهه فجر ۵۳ پروژه با مجموع اعتبارات بیش از ۱۴۱ میلیارد و ۸۰۷ میلیون تومان در شهرستان افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد.
وی ادامه داد: از این تعداد پروژه ۴۱ طرح عمرانی با اعتباری افزون بر ۱۳۷ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.
سرپرست فرمانداری نهاوند با بیان این‌که این پروژه‌ها در بخش‌های کشاورزی، صنعت، خدماتی، گردشگری و عمران شهری است، اضافه کرد: همچنین ۱۲ پروژه نیز با اعتبار پنج میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهد شد.
سلگی خاطرنشان کرد: در دهه فجر امسال ۵۳۰ برنامه فرهنگی، ورزشی، هنری و جشن‌های انقلاب با محوریت مردم برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: دهه مبارک فجر فرصت مناسبی برای بیان دستاوردهای دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی است که از این فرصت باید استفاده شود.
سلگی بیان کرد: در دهه فجر مدیران دستگاه‌های اجرایی با حضور در مساجد و جشن‌های انقلاب دستاوردهای انقلاب و اقدامات انجام شده را برای مردم بیان کنند.
سرپرست فرمانداری نهاوند در خاتمه اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در راستای پیشرفت انقلاب اسلامی و تحقق اهداف دولت اقداماتی انجام دهیم و موجبات رضایت مردم را فراهم کنیم.
انتهای پیام