سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دفاع از پایان‌نامه در سه دقیقه!

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 14:23
فراخوان مرحله‌ استانی ششمین دوره از «مسابقات ملی پایان‌نامه‌ سه‌دقیقه‌ای» خطاب به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقطع ارشد و دکتری دانشگاه‌های سراسر استان اصفهان منتشر شد.
مسابقه،مسابقات،دانشجويان،شركت،دوره،اصفهان،دانشگاهي،آب،دانشگا ...

ایسنا/اصفهان فراخوان مرحله‌ استانی ششمین دوره از «مسابقات ملی پایان‌نامه‌ سه‌دقیقه‌ای» خطاب به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقطع ارشد و دکتری دانشگاه‌های سراسر استان اصفهان منتشر شد.
مسابقه‌ ملی پایان‌نامه‌ سه‌دقیقه‌ای، نخستین بار توسط دانشگاه کوئینزلند استرالیا برگزار شد.
ایده‌ اصلی این مسابقه نیز زمانی پدید آمد که ایالت کوئینزلند در خشک‌سالی‌ شدید به سر می‌برد و برای صرفه‌جویی در مصرف آب، ساکنین آن ناحیه، تنها سه دقیقه زمان برای دوش گرفتن و استحمام در اختیار داشتند.
آلن لاوسون، استاد بازنشسته‌ دانشگاه کوئینزلند، با الهام از این وضعیت، ایده‌ پایان‌نامه سه‌دقیقه‌ای را طرح کرد و بدین ترتیب بود که این مسابقه پدید آمد.
نخستین برنامه‌ پایان‌نامه سه‌دقیقه‌ای در سال ۲۰۰۸، با حضور ۱۶۰ تن از دانشجویان عالی‌رتبه دانشگاه کوئینزلند انجام شد و اکنون، این مسابقه به یک رویداد بین‌المللی تبدیل‌شده، به‌طوری‌که امروزه در بیش از ۶۰۰ دانشگاه جهان برگزار می‌شود.
در ایران نیز، تاکنون پنج دوره از این مسابقه به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار شده و زمینه مناسب را برای طرح ایده‌های خلاقانه‌ دانشجویان و آشنایی صاحبان صنایع و دستگاه‌های مرتبط با این ایده‌ها فراهم کرده است.
برگزاری این مسابقه، به رشد مهارت‌های ارتباطی، دانشگاهی و بیانی دانشجویان نیز کمک می‌کند.
معاونت فرهنگی و انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، با انتشار فراخوان ششمین دوره از این مسابقه‌ ملی، از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری سراسر دانشگاه‌های استان اصفهان برای شرکت در مرحله‌ استانی این مسابقه دعوت کرده است.
این دوره از مسابقه در اصفهان، شامل دو بخش اصلی و ویژه است که موضوع بخش اصلی آن آزاد و موضوع بخش ویژه‌ی آن آب (با تأکید بر مدیریت مصرف آب) و گردشگری است.
شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز جهاد دانشگاهی واحد اصفهان را در برگزاری این مسابقه یاری می‌دهد.
به گزارش ایسنا، بر اساس متن فراخوان این مسابقه شرایط شرکت در آن به شرح زیر است:
_ مهلت ثبت نام در این مسابقه تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰ است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی https://reg.jdisf.ac.ir/p۳/ درخواست خود را ثبت کنند.
_شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات مانند پنج دورۀ گذشته، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی خواهند بود، اما اولویت ثبت‌نام با دانشجویانی است که پروپوزال خود را به ثبت رسانده و در حال تدوین پایان‌نامۀ خود هستند.
_براساس قوانین بین‌المللی صرفاً دانشجویان می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند، اما با توجه به اینکه دوره‌های قبلی مسابقات در ایران، غالباً با حضور فارغ‌التحصیلان برگزار شده است، در این دوره نیز امکان ثبت‌نام فارغ‌التحصیلان وجود دارد.
_دانش‌آموختگانی که از ابتدای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ از پایان‌نامه خود دفاع کرده باشند و همچنین دانشجویانی که پروپوزال پایان‌نامه خود را تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۰ به تصویب رسانده‌اند، می‌توانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.
_تنها فارغ‌التحصیلان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان شرکت در این مسابقات را دارند و پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی به‌هیچ‌وجه پذیرفته نخواهد شد.
_فارغ‌التحصیلان تمامی دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دانشگاه‌های خارجی مورد تأیید وزارتین می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.
_در بخش آزاد، محدودیت موضوعی برای پایان‌نامه‌ها وجود ندارد، اما در بخش ویژه، اولویت با پایان‌نامه‌های با موضوع «آب» و «گردشگری» است.
اعلام نفر برگزیده از سوی هر واحد پس از اتمام ارائه همه نفرات شرکت‌کننده و براساس جمع‌بندی هیئت‌داوران انجام می‌شود.
بعد از اعلام برگزیدگان نیز، افراد برگزیده برای شرکت در مرحله‌ نیمه‌نهایی و نهایی به دبیرخانه‌ مسابقات مستقر در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی معرفی می‌شوند.
انتهای پیام