خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوسیس و کالباس بدون مواد نگهدارنده استاندارد نیست

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 14:23
به گزارش دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، تولید سوسیس و کالباس بدون مواد نگهدارنده مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران نیست.
استاندارد،توليد،كالباس،سوسيس،شماره،كد

باشگاه خبرنگاران جوان - براساس استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۰۳ هیچ تولیدکننده ای مجاز به تولید و فروش سوسیس و کالباس بدون دریافت نشان استاندارد نیست.
بیشتر بخوانید
تولید سوسیس و کالباس مستلزم انجام فرایند‌هایی مانند بی استخوان نمودن گوشت، اختلاط مواد لازم در دستگاه کاتر و تهیه خمیر، پر کردن در پوشش‌های مناسب، پخت در دستگاه مخصوص، سرد نمودن و کنترل کیفیت محصول است.
روی سوسیس و کالباس علاوه بر علامت استاندارد، درج نام و نشان تولید کننده، نوع و میزان گوشت، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری، شماره پروانه ساخت و کد ده رقمی زیر نشان استاندارد اجباری است.
عموم مردم می توانند کد ۱۰ رقمی زیر نشان استاندارد (درج شده بر روی محصول) را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک و از اعتبار پروانه علامت استاندارد اطمینان حاصل و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت مراتب را به ادارات کل استاندارد استان‌ها، سامانه ۱۵۱۷ و یا پورتال سازمان به نشانی www.isiri.gov.ir اعلام کنند.
انتهای پیام/