خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین 30 درصد از اقتصاد کشور با مسکن و حمل‌ونقل؛ دولت مصمم به اجرای نهضت ملی مسکن است- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 11 بهمن 1400 - 12:14
گروه استان‌ها_ معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مسکن و حمل‌ونقل 30 درصد از اقتصاد کشور را تامین می‌کند، گفت: مهم‌ترین وعده دولت سیزدهم تامین مسکن است که تلاش می‌کند با نهضت ملی مسکن این وعده را محقق کند.
شهرسازي،استان،كارمندان،بهبود،مسكن،وزارت،اسلاميان،نهضت،شيراز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ایمان اسلامیان پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس اظهار داشت: استان فارس و شهر شیراز از مهم‌ترین استان‌های کشور در حوزه جغرافیایی و اقتصادی است.
وی با بیان اینکه با محدودیت‌های مختلف و کمبود منابع مواجه هستیم و از این جهت دولت سیزدهم در گذرگاه جدی و حساسی قرار دارد، گفت: با این وجود دولت نهضت ملی مسکن و حمل و نقل را آغاز کرده که در حیطه وظایف راه و شهرسازی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این دو بخش 30 درصد از اقتصاد کشور را تامین می‌کند و کارگزار و مجری هر دو بخش وزارت راه و شهرسازی است، افزود: مهم‌ترین وعده دولت سیزدهم تامین مسکن است که تلاش می‌کند با نهضت ملی مسکن این وعده را محقق کند.
اسلامیان با بیان اینکه رضایت شغلی و همراهی کارکنان وزارت راه و شهرسازی اولویت اصلی این وزارت خانه است، عنوان کرد: اطمینان خاطر می‌دهم که بهبود حقوق همکاران مورد تاکید وزیر بوده است.
وی عنوان کرد: کارمندان ادارات راه و شهرسازی پایین‌ترین دریافت‌ها را به نسبت دیگران دارند هرچند محدودیت‌هایی وجود دارد اما در سال آینده شاهد بهبود وضعیت حقوق و معیشت کارمندان هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امیدواریم که مجلس در این زمینه همراهی کند و به زودی شاهد اتفاقات خوبی در زمینه بهبود زندگی کارمندان باشیم و با رضایت شغلی کارمندان دو نهضت ملی مسکن و حمل و نقل زودتر تحقق پیدا کند.
وی تصریح کرد: همه فکر می‌کنند که شیراز و استان فارس برخوردار است اما این استان عقب‌ماندگی‌هایی دارد که باید دید به این استان عوض شود و امیدواریم این تغییر دیدگاه درباره استان رقم بخورد.
اسلامیان با بیان اینکه با وجود کمبود منابع و محدودیت‌ها کسانی که مسئولیت می‌پذیرند روحیه جهادی و انقلابی دارند، بیان کرد: تصمیمات برای بهبود معیشت کارمندان از ابتدای وزارت آقای قاسمی بوده است.
انتهای پیام/424/ش