خسارت 830 میلیارد ریالی سیلاب اخیر به راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادههای استان مرکزی گفت: بارشها و سیلاب اخیر 830 میلیارد ریال به راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خسارت وارد کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادههای استان مرکزی گفت: بارشها و سیلاب اخیر 830 میلیارد ریال به راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خسارت وارد کرد.
علی زندیفر در گفت و گو با ایسنا، در خصوص آسیبهای وارد شده به راههای استان مرکزی پس از سیل بیان کرد: بیشترین میزان خسارت وارد شده به راههای آسفالته و ابنیه فنی مربوط به شهرستان تفرش معادل 164 میلیارد ریال در رتبه اول است و ساوه با 156 میلیارد ریال در جایگاه دوم شهرستانهای آسیبدیده قرار دارد.
وی افزود: در بحث آسیب به راههای شوسه بیشترین خسارت با 40 کیلومتر به راههای شوسه شهرستان تفرش وارد شده و پس از آن شهرستان زرندیه با 30 کیلومتر بیشترین آسیب را متحمل شده است.
زندیفر رقم خسارت وارد شده به راههای آسفالته و شوسه استان مرکزی را در مجموع 610 میلیارد ریال دانست و در خصوص دیگر خسارات وارد شده گفت: چهار مورد تخریب کامل ابنیه راهداری در شهرستانهای زرندیه، ساوه و دلیجان و شهر غرقآباد رخ داد که مجموع خسارت ریالی آن همراه با جمع خسارات وارده به کل ابنیه استان برابر با 220 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی اضافه کرد: در همه شهرستانهای استان به ابنیههای راهداری خسارت وارد شده است به طوری که 10 مورد خسارت ابنیه در خنداب، سه مورد خسارت در زرندیه، 65 مورد خسارت در خمین، 12 مورد خسارت در تفرش، شش مورد در غرقآباد، 25 مورد در محلات، 44 مورد در شازند، هفت مورد در ساوه، شش مورد در آشتیان، 10 مورد در کمیجان، سه مورد در اراک و یک مورد خسارت در فراهان برجای مانده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خسارت وارد شده به 192 ابنیه مذکور را 220 میلیارد ریال بیان کرد و گفت: در سیل اخیر نیز چهار دستگاه خودروی سبک، 38 دستگاه خودروی نیمهسنگین و 20 دستگاه خودروی سنگین دچار آسیب شده است که 17 میلیارد ریال خسارت بر جای مانده است.
وی افزود: در کنار آسیب به راهها، ابنیهها و ماشینآلات، ساختمانهای راهداری در شهرستان تفرش، خمین و غرقآباد نیز دچار خسارت شدند که برآورد خسارت صورت گرفته برابر با یک میلیارد و 700 میلیون ریال است.
انتهای پیام