خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند افزایشی بستری بیماران کرونایی در اردبیل ادامه دارد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 10 بهمن 1400 - 16:54
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 22 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک بیمار جان خود را از دست داد.
اردبيل،واكسن،بيمار،استان،نوبت

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 22 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک بیمار جان خود را از دست داد.
علی محمدیان 10 بهمن در جمع خبرنگاران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 22 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک بیمار جان خود را از دست داد.
وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز یک میلیون و 946 هزار و 974 واکسن بوده است که از این تعداد 915 هزار و 294 واکسن مربوط به نوبت اول، 806 هزار و 732 واکسن مربوط به نوبت دوم و 224 هزار و 948 واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.
محمدیان با بیان اینکه همچنین 18 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند، تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 96 نفر است که از این تعداد 16 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان‌های پارس‌آباد، اصلاندوز، بیله‌سوار، مشگین‌شهر، اردبیل،سرعین و کوثر در وضعیت زرد و نیر، گرمی، نمین و خلخال در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام