خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار جدید شهرستان لنده معرفی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 بهمن 1400 - 16:06
یاسوج- فرماندار جدید شهرستان لنده در کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
فرماندار،لنده،شهرستان،مراسم،انقلاب،استاني،مهر

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تودیع و معارفه فرماندار جدید لنده ظهر یکشنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: شهرستان لنده با مشارکت بنیاد علوی بر مدار توسعه است.
سید جواد هاشمی‌مهر افزود: فرماندار جدید از توان علمی خوبی برخوردار است و با مسئولان کشوری، استانی و مردم تعامل خوبی دارد.
وی بیان داشت: فرماندار نماینده و مجری سیاست‌های دولت و وزارت کشور و استاندار است و این موضوع را مدنظر داشته باشد که نماینده همه شهرستان است و با روحیه وحدت، صداقت امانت‌داری، فرمان‌داری و خداترسی به مردم خدمت کند.
هاشمی تصریح کرد: قبل از انقلاب در استان هیچ مرکز آموزش عالی وجود نداشت اما طی این چهار دهه بالغ بر ۱۲ مرکز آموزش عالی در استان احداث شده و دو هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: خدمات نظام اسلامی باید برای نسل جدید بیان شود چرا که نسل جدید اطلاعات چندانی از آن دوران ندارند.
هاشمی اظهار داشت: باید تبیین شود که قبل از انقلاب در چه وضعی بودیم و به برکت انقلاب چه پیشرفت‌هایی داشتیم.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم، «جلال دانش» به عنوان فرماندار جدید شهرستان لنده منصوب و از خدمات «تورج رزمجو» قدردانی شد.