خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یحیی سریع: حمله موشکی به مزدوران امارات در النقوب با موفقیت انجام شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 10 بهمن 1400 - 15:06
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از عملیات موشکی موفق ظهر امروز نیروهای یمنی در استان شبوه خبر داد.
يمن،استان،مزدوران،يحيي،موشك،خودروي،سلاح،سريع

باشگاه خبرنگاران جوان - سرتیپ یحیی سریع در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: نیرو‌های موشکی ظهر امروز یکشنبه به لطف الهی موفق شدند محل تجمع گسترده مزدوران امارات و عناصر داعش را در منطقه النقوب در شهرستان عسیلان استان شبوه با موشک بالستیک هدف قرار دهند و موشک به طور دقیق به هدف اصابت کرد.
در نتیجه این حمله یک نفر کشته و تعداد زیادی از آنان زخمی شدند و پنج خودروی نظامی نیز منهدم شد و در آتش سوخت.
پیش از این نیز یحیی سریع در بیانیه‌ای گفته بود: «به فضل پروردگار، یگان پدافند هوایی یمن موفق شد یک فروند پهپاد جاسوسی اسکن ایگل (Scan Eagle) ساخت آمریکا را با سلاح مناسب سرنگون کند.
این پهپاد شب گذشته در آسمان شهرستان الجوبه در استان مأرب در حال انجام اقدامات خصمانه بود.»
نیرو‌های مسلح یمن در آخرین عملیات نظامی گسترده خود توانستند در جبهه الاجاشر در نزدیکی نجران منطقه‌ای به وسعت ۱۶۳ کیلومتر مربع را آزاد کنند و مقادیری سلاح، مهمات و خودروی زرهی متعلق به مزدوران را کشف و ضبط کنند.
پس از گذشت ۷ سال از حمله ائتلاف سعودی به یمن، نیرو‌های انصارالله و کمیته مردمی یمن در آستانه آزادسازی استان راهبردی مأرب در جنوب این کشور که از اهمیت بالایی برخوردار است، هستند.
انتهای پیام/