خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبلمان شهری و فضای سبز در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد مطلوب نیست

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 بهمن 1400 - 10:12
یاسوج_ معاون عمرانی کهگیلویه و بویراحمد وضعیت مبلمان شهری، ورودی شهرها و فضای سبز شهری استان را مطلوب ندانست وگفت: به رغم تزریق اعتبار، کار خاصی توسط شهرداری ها در این زمینه انجام نشده است.
پايدار،اعتبار،درآمد،حاجي،استاندار،تومان،استان،زمينه،دهدشت

به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی‌زاده پیش از ظهر یکشنبه در نشست با سازمان همیاری شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد، افزود: سال گذشته اعتبار گرفتیم و به شهرداران اعلام کردیم ساماندهی فضای سبز، ورودی و خروجی شهرها و مبلمان شهری اولویت کاری باشد، اما کار خاصی در این زمینه انجام نگرفته است.
حاجی زاده با بیان اینکه دو مسئله اولویت شهرداری‌ها بود که کار خاصی در این زمینه صورت نگرفت، تصریح کرد: روزی که به استان آمدم، شهرداری‌ها با انباشت بدهی به نیروها مواجه بودند.
وی با اشاره به انباشت نیروهای غیرمتخصص در شهرداری‌ها، گفت: شهرداری‌ها از نیروهای غیرمتخصص انباشته شدند بعد می‌خواهند دولت، قانون و استانداری مشکلاتشان را حل کنند.
معاون عمرانی استاندار خاطرنشان کرد: در چهار ماهه اخیر با پیگیری‌های استاندار بالغ بر ۵۱ میلیارد تومان از محل آلایندگی و ارزش افزوده جذب و میان شهرداری‌ها توزیع شد
وی با بیان اینکه شهرداری‌ها نهاد عمومی غیردولتی هستند و حقوق جاری نیروها بر اساس درآمد پایدار شهرداری‌ها است، گفت: یکسال گذشته ۸۰ میلیارد تومان اعتبار از محل ارزش افزوده به استان اختصاص و میان شهرداری‌ها توزیع شد.
یکسال ۸۰ میلیارد و ۴ ماه اخیر ۵۱ میلیارد تومان به شهرداری‌ها تزریق شده اما از آنها گلایه داریم.
معاون امور عمرانی استاندار گفت: در یاسوج خود ما ورود کردیم، اعتبار گرفتیم و به راهداری دادیم تا در این زمینه‌ها کار کند، در گچساران و دهدشت هم تا حدودی کار انجام شده، اما بقیه شهرداری‌ها اقدامی انجام ندادند.
وی افزود: شهرداران بدانند این سفره اختصاص اعتبار همیشه پهن نیست و باید به فکر درآمد پایدار باشند و در همه شهرهای استان زمینه درآمد پایدار وجود دارد.
حاجی زاده گفت: طبق قانون ۷۰ درصد اعتبارات باید برای احداث زیرساخت‌ها هزینه شود و حقوق پرسنل باید از درآمد پایدار شهرداری‌ها پرداخت شود.
حاجی زاده از تحقق دو طرح جامع شهرهای یاسوج و دهدشت خبر داد و گفت: طرح جامع این شهرها در شورای عالی شهرسازی مصوب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.