سارق تجهیزات شبکه برق در زاهدان دستگیر شد
سرپرست امور برق ناحیه یک شهر زاهدان گفت: با تلاش پرسنل توزیع برق ناحیه یک زاهدان یک نفر سارق تجهیزات شبکه برق حین سرقت تجهیزات دستگیر و به مراجع مربوطه تحویل داده شد.

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست امور برق ناحیه یک شهر زاهدان گفت: با تلاش پرسنل توزیع برق ناحیه یک زاهدان یک نفر سارق تجهیزات شبکه برق حین سرقت تجهیزات دستگیر و به مراجع مربوطه تحویل داده شد.
لیلا سعادتی دهمرده در گفت وگو با ایسنا افزود: این سارق حین سرقت درب تابلو و بریدن کابل های داخل تابلو در تقاطع خیابان شهید رجایی و ابوذر این شهر توسط پرسنل این شناسایی، دستگیر و تحویل پرسنل انتظامی شد.
وی ادامه داد: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهم به مراجع مربوطه معرفی شد.
سرپرست امور برق ناحیه یک شهر زاهدان تصریح کرد: خسارت به شبکه برق و لوازم برقی شهروندان از جمله مشکلات سرقت تجهیزات برق است.
وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک در ساعات غیر متعارف (۱۲ تا ۵ بامداد) در حال صعود یا فرود از تیر برق یا دستکاری تجهیزات برق مراتب را سریعا به شماره انتظامی ۱۱۰ پلیس و یا ۱۲۱ مرکزاتفاقات برق اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام