خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف در جنوب آذربایجان شرقی/ احتمال لغزندگی جاده‌ها وجود دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 بهمن 1400 - 08:41
تبریز- رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: یکشنبه شب تا روز سه‌شنبه این هفته بارش‌های پراکنده برف نواحی جنوبی این استان را فرا می‌گیرد.
نواحي،تردد،استان،هواشناسي،رانندگان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امیدفر با بیان اینکه نفوذ این امواج همچنین موجب افزایش ابر و وزش باد در این نواحی می‌شود، افزود: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی حاکی از جوی پایدار در پنج روز آینده در استان است.
وی اظهار داشت: در این مدت پایداری هوا موجب افزایش نسبی دمای استان در طول روز شده و در برخی نواحی همراه با غبار محلی و مه رقیق صبحگاهی خواهد بود.
رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به احتمال بارش پراکنده برف در نواحی جنوبی استان در روزهای مذکور، احتمال لغزندگی جاده‌ها و اختلال در تردد جاده‌ای وجود دارد؛ بنابراین رانندگان برای تردد در جاده‌ها احتیاط کنند.
امیدفر، از رانندگان خواست برای تردد در جاده‌های کوهستانی، خودروهای خود را به زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی مجهز کرده و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.