«عدم اراده و هماهنگی» مشکل اصلی توسعه دولت الکترونیک است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مشکل اصلی توسعه دولت الکترونیک، اتصال و نرمافزار نیست بلکه عدم اراده و هماهنگی است. <br/><br/>

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مشکل اصلی توسعه دولت الکترونیک، اتصال و نرمافزار نیست بلکه عدم اراده و هماهنگی است.
«عدم اراده و هماهنگی» مشکل اصلی توسعه دولت الکترونیک است
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدجواد آذریجهرمی صبح امروز در شورای سلامت استان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان اظهار داشت: سامانه نسخه الکترونیکی که در استان کرمان اجرایی شده نشان میدهد که عزم جدی در این زمینه بوده و ارزشمند است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: از استانداری کرمان درخواست کردیم که اقدامات و آمارهای این حوزه را بررسی و میزان آمادگی سامانه را در کمک به بیماران بسنجند و با توجه به اینکه کار پیچیدهای است زمانی ارزشمندتر میشود که ارتباط بین دستگاهی هم باشد.
وی با بیان اینکه اکنون 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار چهار خدمت الکترونیکی پایه در آنها محقق شده است، گفت: مشکل اصلی توسعه دولت الکترونیک، اتصال و نرمافزار نیست بلکه اراده و هماهنگی است.
آذریجهرمی بیان کرد: چهارچوب دولت الکترونیک را تا پایان برنامه در کشور محقق خواهیم کرد، این سیسم باید یکپارچه شود، دولت الکترونیک را باید در عمل مردم به چشم ببیند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: چالشها و مسائلی در راه توسعه دولت الکترونیک داریم اما تکیه بر فرمان رهبری در مورد پیشرفت و گسترش دولت الکترونیک، مهمترین پشتوانه ما به لحاظ قانونی و انگیزهای است که دولت الکترونیک در استانها پیش رود.
آذریجهرمی گفت: متناسب با فرهنگ و تقاضای مردم این سیستمهای خدمات الکترونیک را باید سفارشسازی کنیم.
وی راهاندازی نسخه الکترونیک در استان کرمان را اقدامی ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد: با توجه به معماری و ساخت نرمافزاری که دارد، میتوان آن را به سایر استانها هم تعمیم داد، البته نیازمند افزایش تعاملات با سایر دستگاهها است.
لزوم ارزیابی اجرای طرح نسخه الکترونیک
محمدجواد فدائی استاندار کرمان هم اظهار داشت: در استان آماده هرگونه همکاری هستیم و انتظار میرود این پروژه با سرعت و دقت بیشتر به رضایت مردم منتهی شود.
وی با بیان اینکه به موازات کاری که انجام میشود، ارزیابی هم از روند رضایت مردم صورت گیرد، تکمیل زیرساخت و آموزش را مهمترین اقدامی دانست که باید در این راستا صورت گیرد.
ثبت 50 هزار نسخه الکترونیکی در کرمان
حمیدرضا رشیدینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز ابراز داشت: طرح نسخه الکترونیکی با رویکرد بهینهسازی منابع و ایجاد کار آکادمیک و ضروری از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت.
وی بیان داشت: 90 درصد زیرساخت فنی و آمادگی این طرح در بخش دانشگاه علوم پزشکی فراهم شده است، همچنین در بخش خصوصی این کار آغاز و تاکنون 50 هزار نسخه الکترونیکی ثبت شده است.
رشیدینژاد گفت: طرح نسخهنویسی الکترونیکی یکی از اجزای پرونده الکترونیکی است و در حال حاضر 550 مطلب و 270 داروخانه به سامانه نسخه الکترونیک متصل هستند.
انتهای پیام/80017/ق/ر